Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SGK uzmanı Akay Tekin’den kritik uyarı! Bunu düzeltmeyen emekli olamaz, hemen e-Devlet’ten düzeltin

EYT krizi devam ederken

EYT krizi devam ederken milyonlarca insan yeni kararlar beklemeye başladı. Gözler TBMM’ye çevrilirken Ocak ayında açıklanacak kritik maddelerle ilgili uyarılar şimdiden geldi. Milyonlarca kişi EYT’nin emekli olmasını beklerken, sosyal güvenlik uzmanı Akay Tekin, EYT’ye girmeyenlerin emekli olamayacaklarını açıkladı. EJT’de kritik uyarılar

BUNU YAPMAYAN EYT’LİLER EMEKLİ OLAMAYABİLİR

Sosyal güvenlik uzmanı Akay, EYT aracılığıyla emekli olmayı bekleyenlere ulaştı. Konuyla ilgili yoğun talep olacağı için insanların haklarını korumak için bir an önce alması gereken önlemleri sıraladı. E-devlet üzerinden kayıt olurken 4A, 4B ve 4c fark etmeksizinHizmet dökümleri” alanında doğum tarihi, ilk işe giriş tarihi ve daha birçok bilginin doğru olup olmadığı kontrol edilmelidir.

EYT çıktığında yapılacak milyonlarca başvurudaki hataların düzeltilmesi mümkün olmayacaktır. Yoğunluğun başında itiraz edilemeyeceği için doğum ve askerlik bilgi kontrolünü eksiksiz doldurunuz, borçlara dikkat ediniz. İkramiye ödeme gün sayınızın yetersiz olduğunu düşünüyorsanız, sertifikalar askerlik hizmetinden borçlanmanız gerekeceği konusunda sizi uyarmak için kullanılacaktır.