Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Bakanı Koca’dan güzel haber! 42 bin 500 personel alımı yapılacak

Sağlık Bakanlığı personel alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı şube dağılımı ve başvuru tarihleri ​​sorgulanırken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan son dakika açıklaması geldi. Bakan Koca, “İlk etap olarak önümüzdeki hafta ÖSYM’ye göndererek 31 bin 317 kişinin istihdamına yönelik kılavuz yayınlıyoruz” dedi. açıklama yaptı.

Sağlık Bakanlığı personel alımı için heyecanlı bekleyiş başladı. Niğde’ye çok sayıda ziyaret ve görüşme için gelen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Niğde Valiliği’ne yaptığı ziyarette açıklamalarda bulundu. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru detayları…

Bakan Koca duyurdu: 31 bin 317 sağlık personelinin atanması için kılavuz yayınlanacak

31 bin 317 personelin atama kılavuzunun yayınlanacağını ve sürecin başlayacağını belirterek konuşmasına başlayan Bakan Koca; “Biliyorsunuz, 85 bin boş randevu yapacağımızı duyurmuştuk. İlk etap olarak önümüzdeki hafta ÖSYM’ye 31 bin 317 kişilik istihdam rehberi yayınlamak üzere gönderiyoruz.

“En geç Ocak ayında yayınlayacağız”

11 bin 317 kadrolu işçi alımı için listelerimizi İŞKUR’a gönderiyoruz. Toplamda ilk etapta 42 bin 500 kişiyi işe alacağız. Görüşme yapmadan direkt randevu alacağız. İkinci aşama duyurusu hemen ardından yapılacaktır. Ayrıca şirket içi ve dışı olmak üzere 4.924 sözleşmeli görevlendirme çalışmalarımız devam etmektedir. En geç Ocak ayında açıklama yapacağız” dedi.