Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakanlık açıkladı, personel alınacak! 500 memur kadrosu ortaya çıktı

Bakanlıktan iş arayanları sevindiren
Bakanlıktan iş arayanları sevindiren bir müjde var. Adalet Bakanlığı, personel alımını sınavlarla yapacak. Peki bakanlık personel alımına başladı mı? Bakanlık personel alımı ne zaman yapılacak? Bakanlık personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Bakanlık iş ilanları nelerdir? Bir bakanlık görevine nasıl başvurulur?Adalet Bakanlığı’ndan iş arayanlara müjde! Resmi Gazete’nin çeşitli ilanlar sayfasında yayınlanan ilana göre Adalet Bakanlığı personel alımı yapacak. Peki Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman? Adalet Bakanlığı kaç personel istihdam edecek? Adalet Bakanlığı personel sınavı ne zaman?

Adalet Bakanlığı personel sınavı ne zaman?

Resmi Gazete’de yayınlanan duyuruya göre Adalet Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Adalet Bakanlığı personel alım sınavı 25 Aralık 2022 tarihinde yapılacaktır. ÖSYM tarafından 25 Aralık Pazar günü yapılacak olan sınav, Ankara’nın Çankaya ve Yenimahalle ilçelerinde bulunan iki sınav merkezinde yapılacaktır.

Bakanlık personel alımına nasıl başvurulur?

Adalet Bakanlığı personel alımına başvuracak adaylar 10-16 Kasım tarihleri ​​arasında ÖSYM’nin resmi internet sitesinden alınacak. Personel alımı için geç başvuru tarihi 24 Kasım olarak belirlendi.

Adalet Bakanlığı kaç personel istihdam edecek?

Duyuruya göre bakanlık, 500 personel istihdam edeceğini duyurdu. 500 icra direktörü ve müdür yardımcısı arayan Adalet Bakanlığı, 5-9 pozisyonları için işe alım yapacak. Alımlar açık ve canlı olacak. Adayların “Adalet Bakanlığı İcra Memurları Sınav, Atama, Nakil, Yükseltme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği”nin 3 üncü maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.