Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapdragon 8 Gen 2, 2K OLED ekran ve daha fazlasıyla Oppo Find X6 Pro temel özellikleri sızdırıldı

Oppo Find X6 Pro’nun

Oppo Find X6 Pro’nun temel özellikleri az önce açıklandı. Yeni bir sızıntı, temel olarak yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefonun tüm özelliklerini ortaya çıkardı. İşte bu cihaz hakkında bildiğimiz her şey.

Haber, bilgileri Twitter’da paylaşan ünlü bahşişçi Yogesh Brar’dan geldi. Bu tweet’e bakıldığında, yeni üst düzey Find X6 Pro, yüksek 2K çözünürlük sunan 6,7 inçlik uzun bir E6 OLED ekrana sahip olacak. Bu muhtemelen en az 120Hz yenileme hızıyla gelir. Ön tarafta ayrıca 32 megapiksellik bir selfie atıcı yer alacak. Öte yandan, arkada 50 megapiksel birincil sensör, 50 megapiksel ultra geniş açılı lens ve başka bir 50 megapiksel zoom kameradan oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Birincil kameranın Sony IMX989 sensörü olduğu söyleniyor.

Yeterince ilginç bir şekilde, kameranın Hasselblad Tuning’i de içerdiği bildiriliyor. Önceki raporumuza dayanarak , cihazın 1 inçlik büyük bir birincil sensöre sahip olması bekleniyordu ve bu rapor da bu söylentiyi destekliyor. Kaputun altında, akıllı telefon, 8GB veya 12GB RAM ve 128GB, 256GB veya 512GB dahili depolama ile eşleştirilecek bir Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC ile donatılacak.

Cihaz ayrıca 100W hızlı şarjı ve 50W kablosuz şarjı da destekleyen büyük bir 5.000 mAh pil paketi ile güçlendirilecek. Ayrıca kutudan Android 13 işletim sistemi tabanlı ColorOS 13 ile çıkacak. Bunun henüz doğrulanmamış bir rapor olduğunu unutmayın, bu nedenle bu sızıntıyı şimdilik bir tutam tuzla alın. Bu nedenle, bu konuyla ilgili ek bilgiler mevcut olduğunda güncellemeler sağlayacağımızdan, daha fazlası için burada kalın.