Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sizde şaşıracaksınız! Telefonunuzun ekranına diş macunu sürerseniz!

Mantıklı aslında… Açıkçası, kaçınmak

Mantıklı aslında…

Açıkçası, kaçınmak istediğiniz bir şey, ancak kazalar oluyor. Anahtarlarınızı ve telefonunuzu aynı cebinizde bırakırsanız, ekranınızın çizilme olasılığı oldukça yüksektir. Dünyanın sonu gibi gelse de, öyle olması gerekmiyor. Bu çiziklerden kurtulmanın aslında oldukça kolay olduğunu biliyor muydunuz? Ve sihirli malzeme, zaten evde, banyoda olan bir şey!

Telefonunuzun ekranında çizikler

Pekala, gerçekçi olalım, ekranınız buradaki resimdeki gibi görünüyorsa, kaydetmek için yapabileceğiniz pek bir şey yok. Sizin için yeni bir ekran takacak bir profesyonel bulabilirsin ama bizim ipucumuz işe yaramayacak. Ancak cankurtaran tüyomuz çiziklerden kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Ekranınız gayet iyi çalışıyor ancak bu çizikleri görmezden gelemezsiniz. Kaydırırken onları hissedebilir ve her zaman görebilirsiniz. Bu şık numara, sonunda onlardan kurtulmanıza yardımcı olacak.

İşte yapmanız gerekenler

Aslında oldukça basit. İhtiyacınız olacak: telefonunuz, bir q-ucu ve bir tüp temel beyaz diş macunu. Hepimizin sahip olduğu basit beyaz diş macunu. İlk önce ekranda toz veya başka pislik olmadığından emin olun çünkü daha fazla çizik yapmak istemezsiniz. Daha sonra q-ucuna biraz diş macunu sürün ve çiziğe cömertçe sürün. Bundan sonra, q-ucu ile çizik üzerinde ve çevresinde küçük dairesel hareketler yapın. Çizik çok derin değilse, hemen kaybolduğunu göreceksiniz. Diş macununun geri kalanını nemli bir bezle dikkatlice silin ve voilà.

Nasıl çalışır

Aslında bu durumda diş macununun işe yaraması oldukça mantıklı. Beyaz eşyanın ardındaki tüm fikir, bir cilalama efekti vermektir. Dişlerinizdeki plakla savaşmakta ve dişlerinizin rengini eşitlemeye yardımcı olmakta ve bunun gibi çizikleri parlatmakta iyidir. Ekranınıza çok fazla diş macunu sürmediğinizden emin olun çünkü bu durumda ekranınızda sadece bir çizik yerine bulanık noktalar oluşabilir. Bu, yine de bir telefon tamirhanesine gitmek zorunda kalacağınız anlamına gelir. Ancak bu sefer bir çizik için değil, o donuk noktalar ve belli belirsiz diş macunu gibi kokan bir telefon için. Hata!