Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sizi şaşırtacak!” McDonald’s içeceklerini yıllardır yanlış taşımış olabilirsiniz

McDonald’s’tan büyük bir sipariş

McDonald’s’tan büyük bir sipariş aldıysanız, içeceklerinizle birlikte birden fazla yemek taşımaya çalışmanın mücadelesini bileceksiniz. Ancak bir TikTok tüyosuna göre , McDonald’s bardakları aslında dökülme riski olmadan istiflenebilecek şekilde tasarlandı.

TikTok kullanıcısı Kyler, daha sonra YouTube kanalı TikTok Foodies

Bunlar daha sonra birbirine kilitlenir, böylece bir içeceği diğerinin üzerine dökülme riski olmadan taşıyabilirsiniz.

TikToker’ın videosu yorum yağmuruna tutuldu. Biri “Whhhhaaaattt” yorumunu yaparken, diğeri basitçe “aklını kaçırdı” dedi.

Bir başkası, “Aman Tanrım, onları buraya taşıyorum ve bazen bunu TikTok’ta söyleyene kadar üzerime dökülüyor.” dedi.

Bir başkası, “Bunu hiç bilmiyordum ama eli olmayan kısmı nedeniyle hep böyle taşıdım” diye ekledi.

İçecekleri istiflemek için olukların yanı sıra, McDonald’s bardaklarınızın üzerinde “düğmeler” olduğunu da fark etmişsinizdir.

Bunların ne anlama geldiğine şaşıran bir müşteri, belirli içeceklerde neden belirli düğmelere basıldığını öğrenmek için Reddit’e gitti. Kapaktaki düğmeler ‘Diyet/Hafif’, ‘Caff Yok’, ‘bir’ ve ‘iki’ olarak etiketlenmiştir.

Reddit’e gönderen müşteri şunları yazdı: “Sorum, üzerlerinde ‘düğmeler’ bulunan McDonald’s içecek kapaklarıyla ilgili. Az önce iki içecek, bir diyet kola ve bir klasik kola sipariş ettim ve bir tanesinde “bir numara” vardı. ‘ düğmesine basıldı.

“Düğmeler bir ve iki numara, kafe yok, diyet/hafif. Basılan tek şey bir numaraydı. Hangisi diyet? Diyeti hemen içeri itmeli miydiler?”

Bir işçi şöyle dedi: “Evet, her mağaza için farklı görünüyor ama biz genellikle Diyet Kola için rastgele bir düğmeye ve ardından Kola Sıfır için iki rastgele veya dört düğmeye birden basıyoruz.

“Sanırım her kapakta diyet düğmesini bulmak için zaman harcamaktansa rastgele düğmelere basmak daha hızlı.”

Bir saniye bunu doğruladı: “Prosedür, diyet için herhangi biri ve sıfır için iki yan yanadır.”

tarafından 1.16 bin aboneden oluşan bir kitleyle paylaşılan hack’i keşfetti .

Otomobil meraklısı tarafından sosyal medya platformunda detaylandırılan hack, uygulamada 200.000’den fazla görüntülenme ve 11K “beğenme” aldı.

Videoda adam şöyle dedi: “McDonald’s hakkında bunu öğrendiğimde bugün yaşındaydım. Yani çok fazla eşya taşıyorsun ve yeterince elleriniz yok ve bir içki taşımanız gerekiyor mu? Alt kısım içeri kilitleniyor. üst ve sen onu taşıyorsun.”

McDonald’s müşterisi, bardak kapaklarındaki oyukların, başka bir bardağın alt kısmının delinmesine izin verecek şekilde nasıl mükemmel bir şekilde yerleştirildiğini gösteriyor.