Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp resmen açıkladı; O sınır yükseliyor

WhatsApp kullanıcılarına yeni bir

WhatsApp kullanıcılarına yeni bir özellik sunuluyor – Topluluklar. Bu, bireysel gruplardaki tartışmanın belirli bir şeye odaklanması için birden fazla grup sohbeti düzenlemenin bir yoludur, ancak katılımcılar konular arasında kolayca geçiş yapabilir.

Örneğin, mahalleniz için bir Topluluk oluşturabilir, ardından tartışmayı bireysel gruplara bölebilirsiniz – biri grup etkinlikleri için, diğeri ev işleri düzenlemek için vb. Her Topluluğun ayrıca, moderatörlerin önemli haberleri paylaşabileceği bir Duyuru grubu vardır.

WhatsApp Topluluklar özelliğini tanıttı, grup sınırını 1.024 katılımcıya yükseltti

Ayrıca bugünden itibaren WhatsApp, Toplulukları (aynı zamanda normal grup sohbetlerini) daha kullanışlı hale getirecek değişiklikleri kullanıma sunuyor. Söz verildiği gibi, bir gruptaki maksimum katılımcı sayısı 512’den 1.024’e yükseltildi . Görüntülü görüşme yapıyorsanız, maksimum 32 katılımcıdır.

Kullanışlı olacak bir başka yeni özellik de, bir grubun veya topluluğun belirli bir konuda üçüncü taraf hizmetlerine başvurmak zorunda kalmadan oy kullanmasına yardımcı olabilecek sohbet içi anketlerdir. Normal WhatsApp sohbetleri gibi, Topluluk grupları da uçtan uca şifrelenir.

En son WhatsApp sürümünü aldığınızda, yeni bir Topluluklar sekmesi göreceksiniz.

Topluluklar özelliği, yeni arayüzün ihtiyaçlarını karşıladığından emin olmak için 15 ülkedeki 50 kuruluştan gelen geri bildirimlerle geliştirildi. WhatsApp ekibi, üzerinde çalışmaya ve “önümüzdeki aylarda” yeni özellikler eklemeye söz verdi, böylece siz de geri bildiriminizi gönderebilirsiniz.