Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Honor Magic5 Sızan Özellikleri

Eğer tesadüfi bir şey

Eğer tesadüfi bir şey olmazsa Qualcomm, 14-17 Kasım tarihlerinde Qualcomm Snapdragon Zirvesi’ne ev sahipliği yapacak. Tahmin edebileceğiniz gibi, etkinlikte şirket, yeni nesil Android’in amiral gemisi platformu Snapdragon 8 Gen 2’yi ortaya çıkaracak. Dolayısıyla, onunla birlikte yeni terminaller hakkında daha sık bilgi edinmemiz mantıklı. Bunlardan biri de Honor Magic5 serisi olacak. Bugün, yaklaşmakta olan dizilişin bazı özelliklerini öğrendik.

Honor Magic5 Özellikleri

Bir Weibo bahşişçisinin dediği gibi, Honor Magic5 bir dizi harika özellikle gelecek. Örneğin, 6.8 inç özelleştirilmiş yarı yüksek hızlı esnek ekran kullanacak. Ekran ayrıca bir göz koruma sertifikası ile gelecek. Telefon, AI-ISS’li 50MP süper geniş alt ana sensör kullanacak. Bağımsız bir ISP ile son derece düşük güçte kamera işlemi gerçekleştirebilen bir AON modu da vardır. Ayrıca, yüz kilidi açmaya daha hızlı yanıt verir, hareketle kontrol izlemeyi iyileştirir ve kamerayı harika bir şekilde başlatır.

Diğer açılardan, yeni Honor Magic5 serisi gelecek yılın ilk çeyreğine kadar piyasaya çıkmayacak. Honor markası altında gerçek bir üst düzey akıllı telefon olacak. Bu yüzden kaputun altında Snapdragon 8 Gen 2 mobil platformunu görmek mantıklı. Bir önceki habere göre seride MediaTek Dimensity 9200 amiral gemisi işlemciye sahip bir model de yer alacak.

Dikkate değer özelliklerin geri kalanı, bir IP68 su geçirmezlik derecesi ve 100W kablolu hızlı şarj + 50W kablosuz hızlı şarj içerir. Seri, akıcılığı ve dayanıklılığı önemli ölçüde artıracak Magic OS7.0 sistemini çalıştırmalıdır.

Honor Magic4 serisi akıllı telefonlar bu yılın Şubat ayının sonlarında piyasaya çıktığından, yeni modellerin kış sonu veya ilkbahar başında geleceğini düşünmek için her türlü neden var. Ancak Snapdragon 8 yongasının daha erken ortaya çıkacağını da unutmamalıyız. Yani Honor telefonu da daha erken gelebilir.