Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

21 metrelik yılanın midesinde bulunan kadın cesedi şoka uğrattı

İşe giderken kaybolan 54

İşe giderken kaybolan 54 yaşındaki kadının cesedi 21 metrelik pitonun midesinde bulundu . Trajedi, Jahrad adlı kadının Pazar sabahı Endonezya’nın Sumatra adasında bulunan Jambi eyaletindeki bir plantasyonda çalışmak için evinden ayrılmasından sonra ortaya çıktı .

O akşam eve dönemeyince endişelenen kocası, onun kayıp olduğunu bildirdi.

Daha sonraki bir arama sırasında sandaletlerini, atkını, ceketini ve iş aletlerini buldu ve ertesi gün yakınlarda büyük bir yılan görüldü.

Yerel polis şefi AKP S Harefa, Detik haber sitesine şunları söyledi: “Güvenlik ekibi ve mahalle sakinleri kauçuk ekimi çevresinde arama yaptığında 7 metre uzunluğunda bir piton bulduk.“Kurbanı avladığından şüphelenilen bu yılan. Onu yakaladıktan sonra kurbanın cesedini yılanın midesinde bulduk.”

Pitonlar yağmur ormanlarında yaşama eğilimindedir, ancak otlaklarda, ormanlık alanlarda, bataklıklarda, kayalık çıkıntılarda, kum tepelerinde ve çalılıklarda da yaşarlar.

Avlarını ezerek öldürürler, genellikle bütün olarak yuttukları daha küçük hayvanları yerler ve nadiren insanlara saldırırlar.

Dört yıl önce, Sulawesi yakınlarındaki Nuna adasında, mağaralarda yılanların yaşadığı bir uçurumun dibinde, bahçesinden kaybolan bir kadın da aynı şekilde biri tarafından yenildi.2017 yılında Sulawesi adasındaki bir köy olan Salubiro’da Ekber adlı 25 yaşındaki bir çiftçi de ekinlerini hasat ederken aynı şekilde bir piton tarafından yutuldu.

Köy yetkilisi Junaidi şöyle açıkladı: “Yılanın Ekber’i yuttuğundan hemen şüphelendik çünkü alanın çevresinde palmiye meyvesi, onun hasat aleti ve bir çizme bulduk.”

2013 yılında Bali’de bir otelde çalışan 59 yaşındaki bir güvenlik görevlisi, hayvanı yakalamaya çalışırken 15 metrelik bir piton tarafından boğularak öldürüldü.

Geçen yıl, Cambridgeshire’daki Conington’daki bir kır şeridinde 10 fit uzunluğunda iki piton keşfedildi.