Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Her evde olması gerek! Bağışıklık sistemini güçlendiren bu bitkiyi hemen evinize alın

İç mekan bitkileri ile

İç mekan bitkileri ile başlamak ister misiniz? İşte sağlıklı bir ev için güzel, az bakım gerektiren ve hayatta tutması kolay en iyi 9 iç mekan bitkisi!

İç mekan bitkilerinin sağlığınızı iyileştirmeye yardımcı olabileceğini biliyor muydunuz? Bu doğru! İç mekan bitkilerinin bağışıklık sisteminize yardımcı olduğu, üretkenliği artırdığı, ilişkileri geliştirdiği ve hatta zihinsel sağlığınız üzerinde olumlu bir etkisi olduğu kanıtlanmıştır! Bitkilere sahip olmak zor olmak zorunda değil. Bu yardımcı rehberle iç mekan bitkilerine sahip olmanın tüm avantajlarından yararlanın ve kısa sürede bir bitki hanımefendisi olun!

Sağlıklı Bir Ev İçin En İyi 9 İç Mekan Bitkisi (aslında hayatta tutabileceğiniz)

1. Yılan Bitkisi


Yılan Bitkisi sahip olunabilecek EN İYİ iç mekan bitkilerinden biridir. Eşsiz bir görünüme sahip güzel bir bitkidir! Araştırmalar, Yılan Bitkisinin EN ÇOK oksijen üreten iç mekan bitkisi olduğunu ve bunun büyük bir fayda olduğunu göstermiştir. Sadece bu değil, Yılan Bitkisi de havayı temizlemek için harikadır. Karbondioksit, formaldehit ve benzen gibi toksinlerin emilmesine yardımcı olur. Bu bitki tam güneşte VEYA tam gölgede ve hatta su eksikliğinde gelişecektir (bu nedenle, ihmal edildiğinde oldukça fazla gelişir). Bu da bu houseplant’ı MUTLAKA OLMALIDIR!

2. Kauçuk Fabrikası


Pothos Ivy muhtemelen şimdiye kadarki en kolay bitkidir! Bu, daha fazla bitki için kesilip tekrar dikilebilen güzel bir asma bitkisidir. Düşük ışıkta gelişebilir ve sadece birkaç haftada bir suya ihtiyaç duyar. Pothos Ivy , hava temizleme için harika bir bitkidir. Bize ihtiyacımız olan oksijeni verirken havadaki toksinleri uzaklaştırır. Bu bitki, yeni başlayan bir iç mekan bitkisi olarak şiddetle tavsiye edilir!

Feragatname: Lütfen bu gönderideki bazı bağlantıların bağlı kuruluş bağlantıları olduğunu ve bu bağlantılar aracılığıyla satın alırsanız komisyon kazanacağımı unutmayın. Bunlar bildiğim, güvendiğim ve sevdiğim ürünler!