Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Redmi Note 11 Pro 2023 detayları ortaya çıktı

Xiaomi’nin alt markası Redmi’nin

Xiaomi’nin alt markası Redmi’nin , Redmi Note 11 Pro 2023 adlı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Takma adı, 2023’te piyasaya sürülmesi gerektiğini gösteriyor. Son zamanlarda, cihaz çeşitli sertifika sitelerinde dolaşıyor. FCC, EEC, SIRIM ve Google Play Console veritabanlarında zaten tespit edildi . Şimdi, akıllı telefon, bazı temel özelliklerini ortaya çıkaran Geekbench web sitesinde de ortaya çıktı. Detaylar burada.

2209116AG model numaralı bir Redmi akıllı telefon Geekbench veritabanında listelendi (Via 91mobiles ). Bu modelin söylentili Redmi Note 11 Pro 2023 olduğuna inanılıyor. 8 GB RAM ile eşleştirilmiş sekiz çekirdekli Qualcomm yonga seti ile kıyaslama sitesinde listeleniyor. İşlemcinin anakartı, Snapdragon 732G yonga seti ile ilişkilendirilen “tatlı” kod adlı.

Referans olarak, Snapdragon 732G, modern 8 nm sürecinde üretilen hızlı bir orta sınıf SoC’dir. 2.3 GHz’e kadar saat hızına sahip iki ARM Cortex-A76 çekirdeğine ve 1.8 GHz’e kadar altı küçük ARM Cortex-A55 çekirdeğine sahip sekiz çekirdekli bir yonga setidir. İlginç bir şekilde, ahizenin yakın tarihli bir Google Play konsol listesi, 3 yıllık bir Snapdragon 712 yongası tarafından destekleneceğini ortaya koydu. Bu akıllı telefonda hangi SoC’nin kullanılacağı henüz bilinmiyor.

Ahize Android 11 ile listelenmiştir , ancak şirket onu işletim sisteminin daha yeni bir sürümüyle gönderebilir. Geekbench listesine göre Redmi Note 11 Pro 2023, 561 puanlık tek çekirdekli performans puanı ve 1.798 puanlık çok çekirdekli performans puanı aldı.

Geekbench, bu akıllı telefonun özellikleri hakkında çok fazla bilgi sunmuyor. Yakın gelecekte cihaz hakkında daha fazla ayrıntı öğrenmeyi umuyoruz. Güncellemeler için etrafta dolaşın.