Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung, Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition’ın teaser görüntüsünü yayınladı

Geçen hafta Samsung , Paris

Geçen hafta Samsung , Paris merkezli lüks moda evi Maison Margiela ile yeni işbirliğini duyurdu. Beklendiği gibi, Galaxy Z Flip4’ün özel bir sürümü üzerinde çalışıyorlar ve telefonun ilk teaser görüntüsünü yayınladılar.

Bunun açıkça gerçek tasarım olmadığını unutmayın – kameraları örtmezler – ancak bu, olacakların bir önizlemesidir. Görünüşe göre moda evi bir kumaş dokusuna gidiyor ve markanın ticari marka numarası tanımlarını içeriyor.

Samsung, Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition'ın teaser görüntüsünü yayınladı

Bu numaralar ürün kategorileridir, örneğin 3 koku, 8 gözlük ve 11 aksesuar içindir. Bahsetmişken, bu moda sürümleri tek başına gelmiyor, muhtemelen Samsung ve Margiela, alıcıların bütün bir görünümü tamamlayabilmesi için bir saat ve kulaklık da piyasaya sürecek.

Birkaç gün önce Samsung’un Instagram hesabı , markanın tasarım dilinin bir parçası olan “ikonik dört dikiş” ve “simgesel sayısal kodlama halkası”ndan bahsederek bu görseli paylaşmıştı.

Samsung, Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition'ın teaser görüntüsünü yayınladı

Samsung, Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition için bir açıklama tarihi belirlemedi, resmi sayfada sadece “yakında” yazıyor.