Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞKUR’da açıklandı; TPAO Kadrolu Personel İşçi Alımı İlanı Yayınlandı

TPAO, personel ve insan

TPAO, personel ve insan gücü alımı için ihalenin başladığını belirten bir son dakika açıklaması yaptı. Yazımızda. TPAO Personel Alımı İlanı Yayınlandı: Başvurular Başladı. Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinin E-Şube bölümünde yayınlanan son dakika açıklamasında, 2022 yılı için kadrolu iş başvurularının başladığı belirtildi. Bu yazımızda personel alımı ve insan gücü ile ilgili bilgilerin yanı sıra nasıl başvurulacağına dair detayları derledik.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

FİNANS7’de yer alan bilgiye göre: İŞKUR’da yayınlanan kadrolu işçi ve personel alımına bakacak olursak başvuru koşullarının şu şekilde olduğunu görüyoruz:

• Türk vatandaşı olarak,

• kamu haklarından mahrum olmayan,

• Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa dahi; Kasıtlı olarak işlenen bir suç için af veya bir yıl veya daha fazla hapis cezası da dahil olmak üzere devlet güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmete para geçirme, zimmete para geçirme, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, kabahat tröst, dolandırıcılık iflas, ihaleye fesat karıştırma, menfaate fesat karıştırma, suç veya kaçakçılıktan kara para aklama suçundan mahkûmiyet,

• Askerliğini yapmamış, askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş, mutad askerliğini yapmış, tecil veya yedek sınıfa alınacak erkek askerlik statüsündeki adaylar için,

• Görevini sürekli yapmasına engel olabilecek herhangi bir akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

BAŞVURU

Uygulama aşağıdaki gibidir.

http://esube.iskur.gov.tr/

Linki tıkla. Ardından açılan ekranda iş arayan paneline giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra çıkan ekranda İŞLER’e tıklayın. Bir sonraki ekranda İŞYERİ TÜRÜ kısmında KAMU seçeneğini seçiniz ve ARAMA butonuna tıklayınız.