Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Pixel 8 Pro, ultrasonik parmak izi tarayıcısına sahip olabilir

Kısa bir süre önce

Kısa bir süre önce Google’ın G10 model numarasına sahip yeni bir Pixel serisi akıllı telefon üzerinde çalıştığını bildirmiştik . Bu model görünüşte değiştirilmiş bir Pixel 7 Pro modelidir, ancak bu cihaz aynı zamanda gelecek yılki Pixel 8 Pro için bekleyebileceğimiz bazı özelliklere de işaret ediyor.

Pixel G10 modeliyle ilgili ilk haberler geliştirici Kuba Wojciechowski tarafından Twitter’da paylaşıldı. Ancak tweetlerine baktığımızda, Pixel 7 Pro’nun değiştirilmiş versiyonunun yeni bir Qualcomm Ultrasonik parmak izi tarayıcıya sahip olacağı bildiriliyor. Başka bir deyişle, bu, gelecek yıl piyasaya sürülecek olan Pixel 8 Pro’nun da muhtemelen aynı teknolojiye sahip olacağını ima ediyor. Optik parmak izi sensörlerinden gelen yavaş parmak izi okuyucusu olan Pixel serisi akıllı telefonlarda birçok kişinin yaşadığı sorunu bile çözebilir.

Şu anda Samsung, Vivo ve diğerleri gibi diğer markalar biyometrik güvenlik için ultrasonik sensöre geçtiler. Arama Motoru teknoloji devi, bu yeni sensör ile kullanıcılarına daha hızlı ve sorunsuz bir kilit açma deneyimi sunabilecek. Parmağınız ıslak veya yağlı olsa bile cihazın kilidini açabilmek gibi başka faydaları da vardır. Diğer parmak izi tarayıcı türlerinden bile daha güvenlidir.

Ne yazık ki, Pixel 8 Pro ile ilgili daha ince ayrıntılar şu anda hala bilinmiyor. Bununla birlikte, Samsung tarafından üretilebilecek yeni nesil Tensor 3 yonga setine sahip olduğuna inanılıyor. Yeni çip, muhtemelen önceki modele göre performans yükseltmeleri getirecek ve bir bütün olarak Pixel 8 serisi, hızlı şarj desteğinde bir yükseltme alabilir. Bunun şu anda henüz doğrulanmamış bir rapor olduğunu unutmayın, bu yüzden şimdilik bu haberi biraz tuzla alın.