Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tahliye sırasında Milletvekillerinin üzerine arı sürüsü saldı

Olay ABD eyaletinde gerçekleşiyor.

Olay ABD eyaletinde gerçekleşiyor. Yetkililer, tahliye bildirimi yapmaya çalışırken şerif yardımcılarının üzerine bir arı sürüsü salan Massachusettsli bir kadının birden fazla saldırı ve pil suçlamasıyla karşı karşıya olduğunu söyledi.

Masslive.com’un Çarşamba günü bildirdiğine göre, 55 yaşındaki Rorie S. Woods, 12 Ekim’de Springfield Bölge Mahkemesi’ndeki duruşmasında suçsuz olduğunu iddia etti ve kefaletsiz serbest bırakıldı.

O ve diğer protestocular, haksız bir tahliyeyi önlemeye çalıştıklarını iddia ediyorlar. Massachusetts Yırtıcı Krediye Karşı İttifak’tan Grace Ross, ev sahibi Alton King’in ertesi gün mahkemeye bir iflas erteleme kanıtı getirdiğini ve bu noktada “her şeyin durması gerektiğini” söyledi.

Woods’un avukatı, Çarşamba günü Associated Press tarafından bırakılan bir sesli mesaja hemen yanıt vermedi.

Resmi bakanlık raporuna göre, Hampden County milletvekilleri 12 Ekim sabahı Longmeadow’daki evlerine gittiklerinde protestocular tarafından karşılandı.

Habere göre, Hadley’de yaşayan Woods, arı kovanları taşıyan bir römork çeken bir SUV’ye geldi ve onları “sallamaya” başladı, birinin kapağını kırdı ve yüzlerce arının dışarı çıkmasına ve ilk olarak bir yardımcıyı sokmasına neden oldu.

Raporda, kendini korumak için bir arıcı kıyafeti giyen Woods’un sonunda kelepçelendiği, ancak birkaç şerif departmanı çalışanının, arılara alerjisi olan üç kişi de dahil olmak üzere sokulduğu belirtildi.

Woods’a birkaç memurun alerjisi olduğu söylendiğinde, “Ah, alerjin mi var? İyi”, rapora göre.

Hampden County Şerif Nick Cocchi, daha kötü bir şey olsaydı Woods’un daha ciddi suçlamalarla karşı karşıya kalabileceğini söyledi. Cocchi, “Hastaneye giden bir personelimiz vardı ve neyse ki o iyiydi” dedi.

Şerif Baş Yardımcısı Robert Hoffman, milletvekillerinin sadece görevlerini yaptıklarını söyledi.

Hoffman, “Bize sunulan bir mahkeme emrimiz vardı ve bu mahkeme emrini uygulamak bizim işimiz” dedi. “İşlerin gerçekten çığırından çıkmasına neden olan, Bayan Woods’un aracıyla ve karavanıyla gelişiydi.”