Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung hayranlarını üzecek karar! Çok özel model sadece o ülkede satışa çıkacak

Samsung, W23 markası altında

Samsung, W23 markası altında Çin’de yeni bir dizi katlanabilir telefon çıkarmaya neredeyse hazır . Birkaç hafta önce çevrimiçi olarak sızdırılan teaserların ardından Samsung, Çin’deki çevrimiçi mağazasında resmi bir geri sayım başlattı. Saat ilerliyor, W23 serisinin çıkışına sadece üç gün kaldı.

Çin’deki W23 Galaxy Z Fold 4 veya W23 Galaxy Z Flip 4’ü satın almak isteyebilecek katlanabilir telefon müşterileri artık şirketin mağazasından çevrimiçi olarak kayıt olabilirler . Bu yazı itibariyle, W23 serisinin (muhtemelen bir ön sipariş programı aracılığıyla) üç gün ve üç saat içinde 21 Ekim’de satışa çıkması bekleniyor.

Çin için ilk Galaxy Z Flip çeşidi yolda – renkler bronz ve mavi içerebilir

Samsung, geçmişte Çin’de Galaxy Z Fold serisini temel alan birkaç W2x katlanabilir telefon çıkarmış olsa da, Uzak Doğu ülkesine ilk kez Galaxy Z Flip’ten ilham alan bir cihaz geliyor. Adı Galaxy Z Flip 4 olmayacak ve W2x cihazlarının geçmişi herhangi bir gösterge ise, dünya çapında piyasaya sürülen Galaxy Z Flip 4’ün teknik özellikleri ve dış tasarımı ile aynı olmayacak. Birincisi, hem Flip hem de Fold’dan ilham alan W23 modelleri, küresel değişkenlerden daha fazla RAM’e sahip olmalıdır.

Birkaç dakika önce Twitter’da paylaştığımız sızdırılmış, resmi bir W23 teaser’ı , Çin’in yaklaşmakta olan iki katlanabilir telefon için alabileceği renk seçeneklerine de işaret ediyor. Aşağıda görebileceğiniz gibi, tanıtım videosu görünüşte rastgele organik şekiller eğrilip birbirine doğru akıyor. Sahneye iki renk – bronz ve mavi – hakim, bu da W23 katlanabilir cihazların bu renklerde mevcut olacağını düşündürebilir.

Fiyatlandırma detayları bilinmiyor, ancak yakında daha fazla bilgi ortaya çıkacak. Samsung’un, özellikle ülkedeki küçük pazar payı göz önüne alındığında, ilk Flip tabanlı sürümüyle Çin’deki katlanabilir hayranlarının dikkatini çekmeyi başarıp başaramayacağını görmek ilginç olacak. Katlanabilir telefon segmentinde çok fazla rekabet yok ve Samsung , yerli rakiplerine göre üstünlük sağlayabilir.