Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asgari Ücret zammında flaş gelişme; Ankara’da Konuşulan Rakam Açıklandı

Asgari ücret artışında son

Asgari ücret artışında son dakika açıklaması geldi. 2023 asgari ücret artışı son günlerde gündemin en çok merak edilen maddesi oldu. Peş peşe açıklamalarda asgari ücrette yüksek oranlı bir artış beklendiği belirtilirken, TV100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel son dakika açıklaması yaptı. Gürel yaptığı açıklamada, Ankara’da kulislerden aldığı son bilgileri paylaştı.

ZAM ORANI

Ankara kulislerinde asgari ücret zammı için konuşulan rakamı açıklayan Gürel, yüzde 64 civarında bir zammın planlandığını söyledi. Gürel açıklamasında zam ile ilgili, “Benim aldığım bilgi asgari ücretin minimum 9 bin TL olacağı. Bu arada 9.500 TL de konuşuluyor ama en az 9 bin TL rakamı telaffuz ediliyor” dedi ve yüksek bir zammın telaffuz edildiğini söyledi.

ÇALIŞMA BAKANI’NDAN AÇIKLAMA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı son açıklamada, asgari ücrete en kapsamlı düzenlemenin yapılacağını söyledi ve “Asgari ücrete aralık ayında toplumu enflasyon karşısındaki tahribattan koruyacak en kapsamlı müdahaleyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN ‘DAN ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLAMASI : ZAM ÇALIŞMASI BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , asgari ücrete zam konusunda çalışmaların başladığını söyledi ve “İnşallah bundan öncekilerden çok daha farklı bir hazırlığın içinde olduğunu biliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: FİNANS7