Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google darbeyi yedi; Pixel Fold ekran özellikleri, piyasaya sürülmeden önce ortaya çıktı

Google Pixel Fold katlanabilir

Google Pixel Fold katlanabilir telefonun ekran özellikleriyle ilgili ayrıntılar, piyasaya sürülmeden önce çevrimiçi olarak ortaya çıktı. İnternette dolaşan söylentiler doğruysa, Google ilk katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmenin eşiğinde.

Ayrıca, bazı raporlar, sözde katlanabilir cihazın Google Fold takma adını taşıyacağını öne sürüyor. Ne yazık ki, yeni bir rapor Pixel Fold’un 2022’de piyasaya sürülme olasılığının düşük olduğunu gösteriyor. DSCC CEO’su Ross Young’a göre, Google Pixel Fold 2023’ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek.

Bununla birlikte, Google , gelecek yıl ilk katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürme planında hala anne. Bu arada, Pixel Fold ekran özellikleriyle ilgili ayrıntılar çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Bu hayati bilgi parçaları 91mobillerden geliyor.

 

Google Pixel Fold Ekran Özellikleri

Bir geliştirici, 91mobiles’e Samsung’un Google’ın ilk katlanabilir telefonu için ekran yapacağını onayladı. Özellikle, Google Pixel Fold’un bu yıl gün ışığına çıkması pek olası değil. Bununla birlikte, yaklaşmakta olan katlanabilir akıllı telefon hakkında önemli ayrıntılar yok.

Örneğin, sızdırılan tasarım görüntüleri , Pixel Fold’un tasarımı için Oppo Find N’den ilham alacağını gösteriyor. Şimdi, en son sızıntı, Pixel Fold’un Samsung yapımı dahili ve harici ekranlarla geleceğini gösteriyor. Ayrıca, katlanır ekranın 1840×2208 piksel çözünürlük sunacağı bildiriliyor.

Ayrıca, katlanır ekranın boyutları 123mm x 148mm’dir. Rapora göre, ekran 1200 nit maksimum parlaklık sunacak. Ayrıca ekran 120Hz yenileme hızı desteği sunacak. Optik için, Pixel Fold’un arkada üç kamera barındıracağı bildiriliyor.

Bu üçlü arka kamera kurulumunda bir Sony IMX787 ana sensör bulunur. Ayrıca, yakışıklı bir ultra geniş Sony IMX386 sensörüne sahip olacak. Son olarak, Pixel Fold bir Samsung S5K3J1 telefoto kameraya ev sahipliği yapabilir. Aynı şekilde, iç ekran, özçekimleri yakalamak için bir Sony IMX355 sensörüne sahip olacak.

Kapak ekranı bir Samsung S5K3J1 sensörüne sahip olacak. Bu arada, bir 9To5Google raporu, Pixel Fold’un yan kenarının bir parmak izi tarayıcısına sahip olacağını öne sürüyor. Kapak ekranının çözünürlüğü 1080 x 2100 piksel olacaktır. Rapor ayrıca Google Pixel Fold lansmanının Mart 2023’te gerçekleşeceğini öne sürüyor.