Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adalet Bakanlığı 500 memur alımı için ilana çıktı

Adalet Bakanlığı yeni verdiği

Adalet Bakanlığı yeni verdiği ilan ile toplamda 500 memur alımı yapacağını açıkladı. Adalet Bakanlığı 500 kişilik kadroyu icra müdür ve icra müdür yardımcısı kadrosu için alacak olup adaylar başvuru şartlarını taşıması halinde Adalet Bakanlığı personel alımı ilanına başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru şartları

Adalet Bakanlığı 500 memur alımı için şartlar; Türk vatandaşı olmak, Yazılı sınavın yapıldığı yılın 1 Ocak tarihinde henüz otuz beş yaşını doldurmamış olmak (doğum tarihi: 01.01.1987 ve sonrası), c) Hukuk Fakültesi, meslek adalet yüksekokulu, meslek yüksekokulları adliye bölümü veya Adalet Mesleki eğitim ön lisans programından (lisans/ön lisans kodu 3209, 1102, 9339 veya 6352) mezun olmak, eğitim yurt dışında yapılıyorsa denklik belgesine sahip olmak, d) e) 7/4/ 2021 tarihli ve 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmaları Kanunu uyarınca güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapmış olması,

Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde öngörülen süreler geçmiş olsa dahi; Devletin güvenliğine karşı suçlar, kasten işlenen bir suçtan dolayı affedilse veya bir yıl veya daha fazla hapis cezasına çarptırılsa dahi, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmete para geçirme, gasp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, dolandırıcılık İflastan mahkum olmamak, ihaleyi tahrifat, ifayı tahrifat, suç veya kaçakçılıktan doğan malvarlığını aklamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, olmak için yedek sınıf.

Sınav başvuruları 10-16 Kasım 2022 tarihleri ​​arasında ÖSYM başvuru merkezlerinden elektronik ortamda veya internet üzerinden (ÖSYM https://ais.osym.gov.tr ​​adresinden) bireysel olarak kabul edilecektir. Başvuru tarihleri ​​arasında ÖSYM web sitesinde yer alan sınav kayıt bilgilerinde başvuru merkezleri listesi yer alacaktır. ÖSYM başvuru merkezleri, resmi iş günlerinde ve resmi mesai saatleri dışında başvuruları kabul etmektedir.

Detaylar için TIKLAYIN