Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Berlin, Kasım ayında hastanelerde bazı tıbbi uygulamaları azaltabilir! Sebebi endişe verici

Berlin, öncelikle ciddi ve

Berlin, öncelikle ciddi ve kronik hastaları etkileyecek, hızla artan enerji maliyetleri nedeniyle tıbbi bakımda bir darboğaz tehdidi altında.

Günlük BZ tarafından yayınlanan bir rapora göre, radyoloji, nükleer tıp, radyasyon tedavisi ve diyaliz merkezlerindeki tıbbi uygulamalar artan enerji maliyetlerinden özellikle etkileniyor. Buna karşılık, Kasım ayından itibaren makinelerinin çalışma sürelerini azaltıp azaltamayacaklarını inceliyorlar.

Manyetik rezonans görüntüleme (MRI), bilgisayarlı tomografi (CT), X-ray ve ultrason ekipmanları daha sık bekleme moduna alınabilir ve elektrik maliyetlerinden tasarruf etmek için konsültasyon süreleri kısaltılabilir.

Kassenartzliche Vereinigung (KV) Perşembe günü yaptığı açıklamada, “Tedbirin sert olduğuna şüphe yok, ancak politika yapıcılar uygulayıcılara başka seçenek bırakmadı.” Dedi.

Bir uzman BZ’ye meslektaşlarının enerji için altı kat daha fazla ödeme yapmak zorunda kalacağını söyledi. Maliyeti düşürmek için kapatmaktan başka bir seçeneğimiz yok” dedi.

Bu nedenle KV, “doktorlar için devletten hastanelere ödenecek olan aynı tazminatı” talep etmektedir.