Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet yurtlarına çok sayıda personel alınacak

Devlet yurtlarına çok sayıda

Devlet yurtlarına çok sayıda personel alınacak

Devlet yurtları bünyesinde görevlendirilmek üzere çok sayıda personel alımı yapılacağı açıkladı. Devlet yurtlarına personel alımı için genel şartlar belirtmiş olup ilgili şartları taşıyan adaylar Devlet yurtlarına personel alımı ilanına iş başvurusu yapabileceklerdir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının 4, 5, 6 ve 7. fıkralarında belirtilen şartları taşımak, 3) Tamamlamış olmak Başvuru tarihinin son günü itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak, 4) Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak, (dul ve yetim aylığı hariç), 5) KPSS sınavına girmiş olmak 2020 yılında ve belirtilen puan türünde en az 60 (altmış) puan almak, 6) Tercih edilecek her grup için yukarıdaki tabloda aranan niteliklerin bulunması, 7) Bir kamu kurumunda çalışırken ilişiği kesilmemesi veya ilişiği kesilmemesi, 8 ) Sözleşmeli personel olarak çalışırken, sözleşme esaslarına aykırı hareket etmeleri nedeniyle kurumları tarafından sözleşmesi feshedilenler veya sözleşme süresi içinde sözleşmeyi tek taraflı olarak feshedenler, sözleşmenin feshedildiği tarihten itibaren bir yıl geçmiştir. 9) Görevini sürekli yapmasına engel bir sağlık sorunu olmaması, 10) Tam zamanlı çalışmaması, ümidi olmaması, 11) Arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI

Adaylar başvurularını 10 Ekim 2022 (10:00) – 14 Ekim tarihlerinde e-Devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Halk İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden elektronik ortamda yapabilecekler. 2022 (17:00). ortam yapacak. adaylar

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başlıkta belirtilen belgeleri istenilen formatta başvuru sisteminde belirtilen yerlere yükleyecektir. Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden posta yoluyla veya elden yapılmayan ve bu duyuruda belirtilen esaslara uymayan başvurular kabul edilmeyecektir. . Adaylar, başvuru sürecinin hatasız, eksiksiz ve duyuruda belirtilen hususlara uygun olarak yapılmasından sorumlu olacaklardır. Başvuruların bitiminden sonra adayların başvuru bilgilerinde herhangi bir nedenle değişiklik yapılmayacaktır. Adaylar, koşulları sağlayan ve öğrenim durumları ilan edilen farklı gruplardan sadece 1 (bir) grup ve 1 (bir) il için başvuru yapabilecek.

Adayların başvuru yaptıkları grup ve il için gerekli olan aşağıdaki belgeleri (ön ve arka çift taraflı belgeler) sisteme yüklemeleri gerekmektedir. 1) Son altı ay içerisinde çekilmiş biyometrik fotoğraf, 2) Yükseköğretim kurumlarından mezun olan ve denkliği bulunan adaylar için YÖK’ten alınmış denklik belgesi, 3) 4/ B Kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli personel kadroları. Sözleşmeyi tek taraflı fesih eden adayların bir yıllık bekleme süresinin dolduğuna ilişkin önceki kurumlardan alınmış onaylı hizmet belgesi.

iLAN KILAVUZU