Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp yakında grup katılımcı sayısını artıracak, beta testi devam ediyor

WhatsApp , 1024 üyeye

WhatsApp , 1024 üyeye kadar grup boyutlarına izin veren bir beta sürümünü test ediyor. Sosyal medya platformu, özelliği hem Android hem de iOS kullanıcıları için mevcut olan yazılımın beta sürümünde zaten test ediyor. Bu, belirli müşteriler için WhatsApp Premium isteğe bağlı abonelik planının açıklanmasından sonra gelir.Naber

Grup boyutu özelliği birkaç beta test kullanıcısı için geçerli olacak ve mevcut maksimum 512 katılımcılı grup boyutunu iki katına çıkaracak. Haziran ayında, WhatsApp grup boyutunu 256’dan 512’ye çıkardı ve bu hareket alkışlarla karşılandı. Beta yazılımı, belirli sayıda WhatsApp beta test kullanıcısı ile sınırlıdır. Bununla birlikte, herhangi bir WhatsApp kullanıcısı, mevcut bir gruba yeni üyeler eklemeye veya yeni bir grup oluşturmaya çalışarak özelliğin mevcut yazılımında mevcut olup olmadığını kontrol edebilir. Beta testçilerinin sayısı ve beta testçilerinin küresel yayılımı şu anda bilinmemektedir.

Daha büyük bir WhatsApp grubunun etkileri, platforma yeni kullanıcılar çekmeyi ve daha fazla çok yönlülüğü içerir. WhatsApp, grup yöneticileri için daha fazla kontrol sağlayan yeni araçlar eklemeye devam ediyor. Kontrollerden bazıları, bekleyen katılımcıların bir listesine sahip olmayı ve grup dinamiklerine bir onay mekanizması yerleştirmeyi içerir. WhatsApp ayrıca paylaşılan medya dosyalarının maksimum kapasitesini 2 GB’a çıkardı.

WhatsApp için 1024 grup boyutu özelliğinin tam olarak kullanıma sunulması, beta test sürecinden sonra başlaması bekleniyor. Zamanlama ayrıntıları eksik ancak özelliğin hızlı bir şekilde dahil edilmesini bekliyoruz.