Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung, bu ay çıkacak olan SDC22’de One UI 5.0’ı resmen duyurdu!

Android 13 tabanlı One

Android 13 tabanlı One UI 5.0 üretici yazılımı güncellemesini belirli pazarlarda birkaç beta sürümü aracılığıyla haftalarca test ettikten sonra , Samsung, kısa bir süre önce SDC22 sırasında One UI’nin yeni sürümünü nihayet tartıştı. One UI 5.0 güncellemesi , beta aşamalarından ayrılmaya neredeyse hazır ve ürün yazılımının çıkışı hızla yaklaşıyor.

Şimdiye kadar Samsung, birkaç pazarda Galaxy S22 serisi için dört One UI 5.0 beta güncellemesi yayınladı. Dördüncü beta sürümünün son sürüm olup olmayacağı belli değil ve güncellemenin beta aşamalarından ne zaman ayrılacağı ve genel ürün yazılımı dalında Galaxy S22 serisini ne zaman süsleyeceği tam olarak bilinmiyor. Bununla birlikte, Samsung Developer Conference 2022 birkaç dakika önce yayına girdi ve şirket, güncellemenin kullanılabilirliğini bizim için daralttı. Her yerde Galaxy S22 müşterileri en son sürümün keyfini yakında çıkarabilecek.

One UI 5.0 neredeyse burada, bu Ekim ayında Galaxy S22 için geliyor!

Samsung hayranları söz konusu olduğunda, One UI 5.0, birkaç ay önce piyasaya sürülen en son katlanabilir cihazlar ve giyilebilir cihazların ve Şubat ayında açıklanan Galaxy S22 serisinin yanında, yılın en çok beklenen sürümlerinden biri oldu. Tamamlandığında, yeni One UI 5.0 güncellemesi, aşağıdakiler dahil (ancak bunlarla sınırlı olmayan) çeşitli yeni özellikler ve değişiklikler getirecek: LockStar Good Lock modülünden ilham alan daha fazla kilit ekranı özelleştirme seçeneği , genişletilmiş bir Renk Paleti özelliği, iyileştirilmiş izin bildirim özelleştirmesi seçenekler, biraz yeniden tasarlanmış hızlı geçiş alanı, daha iyi animasyonlar, Yığılmış Widget’lar ve bireysel kişiler için arama arka plan efektleri.

SDC’de Samsung, One UI 5.0 güncellemesinin beta aşamalarını terk etmesi ve bu ayın sonunda Galaxy S22 için herkese açık olarak sunulması planlandığını doğruladı. Ekim ayının ortasındayız, bu nedenle bu yeni güncellemenin keyfini çıkarmamız çok uzun sürmeyecek. Kesin bir çıkış tarihi hakkında daha fazla bilgi edinir öğrenmez sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz ve o zamana kadar, tescilli sürüme yapılan en son eklemelerden bazılarına daha yakından bakmak için aşağıdaki One UI 5.0 uygulamalı videolarımıza göz atmaktan çekinmeyin. Android cilt.