Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Memur olmak isteyenler dikkat! KİTAŞ büro memuru alımı yapacak!

Türkiye İş Kurumu İŞKUR

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden verilen ilana göre KİTAŞ büro memuru alımı yapacağını açıkladı. KİTAŞ personel alımı için KPSS şartı aramayacak olup bunun yerine genel şartlar belirtmiş olup bu şartları taşıyan adaylar KİTAŞ personel alımı ilanına başvuru yapabileceklerdir.

KİTAŞ personel alımı

İşyeri Adi KüçükçekmeceInşaat Taah. San. Ve Tic.Aş. Adres Halkalı Merkez Mahallesi Turgut Özal Bulvarı 1. Posta Sokak No:3/1 Kat:1 K.Çekmece/ISTANBUL
Telefon-E-mail 0212 966 02 02 – basvuru@kitas.ist
ilan Sayısı Talep No Açık Iş Sayısı’ Başvuru Tarihleri Başvuru Adresi
2022 -10 / 0068 Mrkz -0068 1 11.10.2022-13.10.2022 basvuru@kitas.ist

GÖRÜŞMEYE ILIŞKIN BİLGİLER

Yer Küçükçekmece inşaat Taah. San. Ve Tıc.Aş.Genel Müdürlük Binası Tarih ve Saat Geri bildirimler e-mail veya telefon aracılığı ile yapılacaktır. NotBaşvurular değerlendirildikten sonra Müracaat koşulları göre ve başvuru için gerekli evraklar incelendikten sonra uygun bulunan başvuru sahipleri rnülakata çağrılacaktır.

MESLEKI ÖZELLIKLER VE ÇALIŞMA ŞARTLARI

Pozisyonu Büro Memuru (Personeli)
Büroda görev alacak, personellerle ilgili kendisine verilen gerekli tüm iş ve işlemlerin yapılması ile Görev Tanımı birlikte kontrollerinide sağlayacak.
Çalışma Süresi Belirsiz Süreli / Tam Zamanlı Çalışma Saati i Normal / Vardiya!’ Çalışma Koşulları Esastır Engel Durumu Engelli Olmayacak Çalışma Adresi Küçükçekmece İnşaat Taah. San. Ve Tic.Aş.. (Küçükçekmece Belediyesi ilçe Sınırları Içinde)

MÜRACAAT KOŞULLAR
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak Kamu haklarından mahrum olmamak Türk Ceza Kanununun 53.maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevini kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma , edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahrum olmamak, Askerlik ile ilişkisi bulunmamak Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık, malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak 6 Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az Lise Mezunu 8 Istanbul il sınırları içerisinde ikamet eden
1 Kimlik Fotokopısi 2 Diploma 3 Ikametgâh Belgesi 4 Hijyen Sertifikası Askerlik Durum Belgesi

BAŞVURU IÇİN GEREKLI BELGELER

Başvurlar sadece mail adresi üzerinden yapılmalıdır. Telefon veya bizzat başvurular dege en•ır eye aınmaya . Mail sine detaylı özgeçmiş, diploma, engelli ise engel durumunu gösterir belge, sürücü belgesi baş urii ek dara gönderilmelidir. Not Belgeleri eksik olan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Uygun adaylar ile tişi geçilecektir Görüşmeye davet edilen adayların görüşmeye gelirken başvuru için gerekli evrakları fiziki olarak getirmeleri gerekmektedir.