Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türksat KPSS’siz yeni personel alımı yapacak

TÜRKSAT personel alım ilanı

TÜRKSAT personel alım ilanı yayınladı. Yeni yayınlanan duyuruya göre, TÜRKSAT’taki eksikliğin giderilmesi amacıyla yayınlanan duyuru ile 20’den fazla personel alımı yapılacağını açıklandı. Toplamda 6 farklı pozisyon için ilan yayınlanmış olup önceki 195 personel alımı için iş başvuruları da devam ettiği belirtildi.

TÜRKSAT Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

TÜRKSAT, yeni personel alım duyurusu ile Bilişim alanında personel alımı yapacak. Bu kapsamda adaylarda işe alınacak alana göre özel nitelikler aranacaktır. Genel olarak, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından yoksun olmamak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak, Hayır herhangi bir suçtan hüküm giymiş olmak, ” gibi nitelikler aranacaktır.

TÜRKSAT Personel alım ilanları TÜRKSAT resmi internet sitesinde yayınlanmış olup, başvurular online olarak yapılacaktır. Başvuru yapacak adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler. Başvurular 28 Eylül 2022 tarihi itibari ile başlamıştır.

Başvuru adresi; https://kariyer.turksat.com.tr/ilan/site.aspx