Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu kez İŞKUR duyurdu; 13 sözleşmeli personel alımı yapacak! 5 gün sonra başlıyor…

Türkiye’nin resmi iş ve

Türkiye’nin resmi iş ve istihdam portalı olan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), birçok kamu kurum ve kuruluşunun ilanlarını yayınladığı bir portala dönüştü. Aslında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile zorunlu hale getirilen bu durum, vatandaşların memur alımı konusunda bilgilendirilmesini de kolaylaştırıyor. Bu kez de kendisine ilan veren İŞKUR, bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu.

Diğer kurum ve kuruluşların reklamlarını vatandaşlarla buluşturmaya alıştığımız İŞKUR, bu kez kendi bünyesinde istihdam edeceği personel için düğmeye basıyor. Kendi bünyesinde ve çeşitli pozisyonlarda çalışacak personel alımı yapacak olan İŞKUR, yayınladığı işe alım ilanı ile 13 açık pozisyonu olduğunu kamuoyuna duyurdu. Öte yandan işe alım adreslerini de veren İŞKUR, başvuruların son gününü de açıklamayı ihmal etmiyor.

İŞKUR Personel Arıyor

Kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 200 personel istihdam edecek olan İŞKUR, bu personelin istihdam edileceği pozisyonları ve bölgeleri de açıkladı. İŞKUR’dan yapılan açıklamaya göre 13 kişiye istihdam sağlanacak. İŞKUR, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan 13 kişiyi istihdam edecek. Bu kapsamda Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 13 kişiyi istihdam edecek olan İŞKUR, başvuru ekranını da açıkladı.

İŞKUR Personel İşe Alım Başvuruları Şahsen yapılacaktır

Başvurular 26.09.2022 ve mesai bitiminde 10.10.2022 (17:30) tarihinde bitecek. Türkiye İş Kurumu www.iskur.gov.tr adresinde bulunan başvuru formu doldurulmuştur. ve doğru doldurulduktan sonra başvurular belgelerle birlikte en geç 10.10.2022 tarihine kadar yapılmalıdır. Personel Dairesi Başkanlığı’na (Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Emniyet Mah. Mevlana Bulvarı No:42 Yenimahalle/ANKARA) elden teslim son başvuru tarihinde belirtilen adrese posta ile gönderilecektir. Postadaki gecikmeler ve diğer nedenlerle bu tarihten sonra başvuran Adaylar tarafından yapılacaktır. Eksik evrak teslim edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.