Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İçişleri Bakanlığı 112 çağrı merkezi personel alımı bekleniyor! Erdoğan talimat verdi

İçişleri bakanlığı 112 acil

İçişleri bakanlığı 112 acil çağrı merkezi için personel istihdam edecek. Kamu 365 olarak aldığımız bilgiye göre personel alımına yönelik hazırlıkların son aşamaya geldiğini öğrenmiş bulunmaktayız.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir ay önce katıldığı canlı yayında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 112 acil servis personeli alımı talimatı verdiğini ve orada personel alımının yapıldığını söyledi. Bize bir emir verdi. Bu çocukları üniversiteye gönderelim dedi. Satın aldığınızda ilgili departmanlardan ilgili departmanlara götürün. Bu nedenle yüzde 75’ini ilgili departmanlardan AFAD’a aldık. Acil çağrı merkezlerinin çevresindeki departmanlardan aldık, bu çocuklar, bu gençler iyi bir eğitim alıyor.

neden okuyorsun? Ayrıca 112 çağrı merkezi ekiplerinden de çok memnunuz. Onlardan tekrar satın alacağız. Bir ay önce gelen açıklamanın ardından aldığımız bilgilere göre personel alımı ile ilgili çalışmaların hızla devam ettiği ve yakın gelecekte 112 acili kapsamında personel alım ilanı yayınlanarak personel alımı yapılacağı öğrenildi. çağrı merkezi.