Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bim en az 5,500 lira maaşla personel alımı yapacak

Ülkemizin en önemli mağaza

Ülkemizin en önemli mağaza firmalarından biri olan ve Türkiye’nin birçok noktasında bulunan şubeleri ile hizmet vermeye devam eden BİM United Mağazaları, 8 bini aşkın şube ile çalışmakta ve on binlerce kişiye istihdam sağlamaktadır. Özellikle korona salgınında müşterilerinin ilgi odağı olan, sevkiyat ve satışta aksama olmamasını isteyen BİM United Mağazaları, yeni ilanlar yayınlayarak personel ve personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, BİM Birleşik Mağazaları hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve adaylar nasıl başvuru yapacak?

Personel Pozisyonları

BİM United Mağazalarında işe alınacak personele bakıldığında kasiyer, Bölge Taze Gıda Personeli, Kasiyer Departmanı Personeli, Taze Gıda Personeli, Kalite Güvence Asistanı, Meyve Sebze Market Satınalma Sorumlusu, Sipariş ve Stok Yönetimi Sorumlusu, Reachtruck Operatörü, Unlu Mamuller Et-Deli, Şoför, Depo Personeli, Sevkiyat Personeli, Muhasebe Personeli gibi pozisyonlar için Personel, Kozmetik Personeli, Personel alımı yapılmaktadır. Peki, BİM’de çalışmak isteyen adaylar nasıl başvurmalıdır?

Nasıl Başvurulur?

BİM Birleşik Mağazaları bünyesinde görev alabilmek için adayların aşağıdaki linki kopyalayarak tarayıcılarının url kısmına yapıştırmaları ve bu link üzerinden özgeçmişleri ile başvurmaları gerekmektedir. Not: Açık kadrolar değişebilir.

  • https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx
  • https://www.kariyer.net/firma-profil/bim-birlesik-magazalar-a-s-1888-9746