Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 6 kadroya personel alımı yapacak

Çalışma ve Sosyal Güvelik

Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanlığı 20 personel alıyor! 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B Maddesi ve 06.06.2013 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren Sözleşmeli Personel İstihdam Esasları’na göre 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı. 1978 ve 7/15754 sayılı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 20 sözleşmeli destek personeli pozisyonuna yerleştirilecektir.

Genel Şartlar

Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, 2- Başvuru tarihi itibarıyla herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamak, 3- Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşında (otuz beş). 4- Askerlik çağına gelmiş erkek adayların askerlik yapmamış olması, 5- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli olarak çalışmamış olması, 6- Kamu kurum ve kuruluşlarında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu. Türk Medeni Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli olarak çalışırken, kurumlar tarafından son bir yıl içinde hizmet sözleşmesinin esaslarına aykırı hareket edilmesi nedeniyle sözleşmenin feshedilmemiş olması veya sözleşmenin tek taraflı olarak feshedilmemiş olması sözleşme süresi içinde…

BAŞVURU ZAMANI, ŞEKLİ VE YERİ

Adaylar başvurularını 19/07/2022 – 29/07/2022 tarihleri ​​arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden e-Devlet üzerinden yapabilirler. , Belirtilen takvimde aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak bunu yapabileceklerdir. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 2- Adaylar tabloda belirtilen gruplardan sadece birine başvurabilecek olup, sınavda başvuru koşullarını sağlayamayanların başvuruları geçersiz sayılacaktır. 3- Başvurular için gerekli şartlar, gerekli belgeler ve süreçle ilgili diğer bilgiler Bakanlığımız resmi internet sitesinde (www.csgb.gov.tr/duyurular) ve Kariyer Kapısı Platformunda (https://isealimkariyerkapisi.cbiko) yer almaktadır. gov.tr). 4- Aranan niteliklere sahip adaylar, başvurdukları grup bazında aranan KPSS puan türünde en yüksek puana sahip adaydan başlamak üzere sıraya yerleştirilecektir. 5- İhtiyaç halinde Bakanlıkça ilan edilen kadro sayısı kadar yedek aday belirlenebilir.