Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eski Tuğamiral Cihat Yaycı: 1 yıl içinde saldıracaklar iddiası

Bu haberin fotoğrafı yok

Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Tuğamiral Cihat Yaycı, gündemi sarsan açıklamalar yaptı. Önceki akşam sosyal medya platformu Twitter’da açılan sohbet odasına katılarak merak edilen soruları yanıtlayan Yaycı, batılı ülkelerin Türkiye’nin işgali için ciddi hazırlıklar yaptığına dikkat çekerek, savaşın yakında başlayabileceğini ifade etti.

Yaycı, Rusya’nın kendi vatandaşlarına iletildiği iddia edilen “15-30 Temmuz tarihleri ​​arasında Türkiye’nin Ege kıyılarından uzak durun” uyarısı hakkında ne düşündüğü sorulduğunda şu yanıtı verdi:

“Bir an önce, yani bir yıl içinde bir şeyler olabilir… Devletimizi yönetenler asla rehavete kapılmamalı. Dışarıyı çok iyi takip etmeliler. Görüyorum ki her şey kendilerine iletilmemiş. Bunların aktarılması gerekiyor. Türkiye’ye karşı ciddi bir cephe var. Çok ciddi bir cephe var, görülmeli.”

FETÖ HALA ÇOK GÜÇLÜ

“FETÖ hala çok güçlü. Bu teşkilat devlet kurumlarından temizlenmeli. Sadece bordro soruşturmaları ile yapılmaz. Sınav soruları ile sızan herkesi tespit etmek gerekir. TCK’da bu teşkilatta değişiklik yapılması gerekiyor. Kod. Bu örgüt silahlı terör örgütüdür, casusluk örgütüdür. FETÖ “PKK, DHKP/C, IŞİD ile aynı yasalarla bu örgütle savaşamazsınız. Ülkeyi ve devleti ele geçirmeye çalışan bir örgütten bahsediyoruz.”