Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Resmi açıklandı: 15 Temmuz 2022 Cuma Noterler Açık Mı?

15 Temmuz’a sınırlı bir
15 Temmuz’a sınırlı bir süre kala birçok vatandaş, kurumların açılıp açılmayacağını araştırmaya başladı. Noterler en çok merak edilenler ve arananlar arasındaydı. Peki, noterler 15 Temmuz Cuma günü açık mı? Noterler 15 temmuz’da kapalıdır.

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Bayramı’na iki günden az bir süre kala vatandaşlar, resmi kurum ve devlete bağlı kamu kurum ve kuruluşlarının 15 Temmuz Cuma günü açık olup olmayacağını merak ediyor. Noterler Cuma günü açık mı sorusunun cevabı Son günlerde arama motorlarında ve sosyal medya platformlarında vatandaşlar tarafından sıkça aranan 15 Temmuz 2022, haberin devamında Kamu Gündeminde…

Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ’nün 2016 yılında başlattığı ve ordudaki paralel devlet yapılanması mensuplarıyla ortak yürütülmeye çalışılan darbe girişiminde halkın sokağa dökülmesi sonucu darbe girişimi engellendi. 2016 denilince akla ilk gelen olaylardan biri olan darbe girişiminin ardından 15 Temmuz tarihi Demokrasi ve Birlik Günü ilan edildi. 2016 yılından bu yana her yıl düzenli olarak kutlanan 15 Temmuz tarihi için bu yıl ülke genelinde birçok organizasyon ve kutlama yapılmasına karar verildi. Hangi kurumların hangi kurumlarda çalışacağı da merak konusu oldu. Resmi tatil olan 15 Temmuz’da saat kaçta ve vatandaşlar sık ​​sık arandı.

Ancak 15 Temmuz’da en çok merak edilen kurumlar noterlerdi. Ev, arsa ve araba alıp satacak olan vatandaşların yanı sıra noterde evrakları olan birçok vatandaşın noterlerle ilgili merak ettiği soruların cevapları merakla araştırılıyor.

15 Temmuz 2022 Cuma Noterler Açık mı, Hizmet Veriyorlar mı?

Sayılı saatlerin kaldığı 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Bayramı’nda görev yapıp yapmadıklarını merak eden noterlerin çalışma sistemleri hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Noterler bazında resmi bir açıklama yapılmayan konuyla ilgili olarak geçmiş yıllara baktığımızda bugün noterlerin hizmet vermediği görülmektedir. Daha önceki yıllarda 15 Temmuz’da görev yapmayan noterlerin bu yıl görev yapmayacağı biliniyor. Peki, nöbetçi noterler 15 Temmuz’da açık mı?

15 Temmuz 2022 Cuma Nöbetçi Noterler Açık mı?

Noterlerin kapatılacağını ve noterlerde işlem yapılması gerektiğini öğrenen vatandaşlar, nöbetçi noterlerin açık olup olmadığını merakla araştırıyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Cuma günü noterlerin yanı sıra nöbetçi noterlerin de kapalı olacağı biliniyor.