Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turkcell’den kampanya! Turkcell’e geçene 8 GB hediye

Her operatör firma gün

Her operatör firma gün geçtikçe farklı kampanyalar ile karşımıza çıkmaktadır. Bu kampanyalardan bir tanesine daha imza atan Turkcell, yeni Turkcell abonelerine 8 Gb internet veriyor. Bu yazımızda Turkcell’in yeni faturalı hat sahipleri için hazırladığı kampanyanın detaylarından bahsedeceğiz.

Turkcell’den 8 GB internet hediyesi

Turkcell, yeni hat sahipleri için kampanya başlattı. Online başvuru yapabileceğiniz bu kampanyada Turkcell, yeni faturalı hat sahiplerine 8 GB internet sunuyor. 4 ay boyunca her ay 2 GB hediye edecek olan Turkcell, bu kampanya için son tarihi 31 Aralık 2022 olarak belirledi.

Turkcell bu kampanyayı özellikle online başvuru için belirlemiştir. Bu kampanyadan yararlanmak istiyorsanız buraya tıklayarak başvuru ekranına girebilirsiniz. Turkcell bu kampanyanın detaylarını şu şekilde belirledi:

  • Her GSM numarası bu kampanyadan sadece bir kez yararlanabilecektir.
  • Hediye edilen internet kullanım hakları üçüncü şahısların GSM numaralarına devredilemez.
  • Her ay 2 GB internet kullanım hakkı hediye edilecek ve bu hediyeler 4 ay boyunca devam edecek.
  • Dönem içinde kullanılmayan haklar bir sonraki aya devredilmez.
  • Kampanya döneminde internet paketinin üst hız limiti 7,2 Mbps olarak belirlendi.
  • Kampanya kapsamındaki internet kullanımı sadece yurt içinde geçerli olacaktır. Yurtdışı internet kullanım ücretleri farklı bir şekilde hesaplanacaktır. veya paketiniz uluslararası kullanım içeriyorsa, yurt dışında kullanacağınız internet tarifenize göre değişecektir.
  • Kampanya kapsamında cep telefonu numarasını Turkcell’e başarıyla aktaran veya www.turkcell.com.tr üzerinden talepte bulunarak yeni hat satın alan aboneler, her ay 2 GB ücretsiz internet kullanım hakkı kazanacak. 4 ay. Bu kampanyaya dahil olan 2 GB internet hediyesini kazanmak için numara taşıma veya yeni hat alma talebinin turkcell.com.tr üzerinden adrese teslim işlemi ile yapılması gerekmektedir.Sıkça Sorulan Sorular
    Hediye internet kullanımı ne zaman başlar?
    Numara taşıma veya yeni hat başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra hediye internet kullanım hakkınız otomatik olarak hattınıza yüklenecektir.

Kampanya kapsamındaki internet kullanım hakkı sona erdiğinde bilgilendirilecek miyim?
Turkcell, kampanya kapsamında internet kullanım hakkınızla ilgili bilgi verir. Paketinizin yüzde 80’i ve yüzde 100’ü bittiğinde sizi kısa mesajla bilgilendirecektir. Ayrıca Dijital Operatör uygulaması üzerinden ne kadar kullanım hakkınız kaldığını öğrenebilirsiniz.

person holding white Android smartphone in white shirt

Kampanyamı iptal edebilir miyim?

Turkcell, kullanıcılarına hediye internet kampanyasından çıkmaları için bir yol da sunuyor. Kampanyadan ayrılmak istiyorsanız AYLIK HEDİYE2GB İPTAL yazıp 2222’ye kısa mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

Kampanyamı iptal ettikten sonra tekrar katılabilir miyim?
Maalesef bir GSM abonesi kampanyayı iptal ettikten sonra bir daha bu kampanyaya katılamaz.

silhouette photo of person holding smartphone

Kampanya tamamen bittiğinde bilgilendirilecek miyim?

Kampanya 4 ay boyunca her ay 2 GB ücretsiz internet sağlıyor. 4 ay sonunda kullanıcıya SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Kampanyanın hangi ayında olduğumu nasıl öğrenebilirim? Kampanya ayını Turkcell’in sunduğu Dijital Operatör uygulaması ile kolayca öğrenebilirsiniz. Bunun için uygulamaya girdikten sonra kampanyalar bölümüne giriş yapmanız gerekmektedir.