Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PTT personel alımı için geri sayım başladı

PTT 2022 memur alımı

PTT 2022 memur alımı ilanı için geri sayımın başladığı düşünülüyor. Kurumun çok uzun bir süredir kadrosunu yenilemediği göz önüne alındığında yeni duyurunun 2022 yılında yayınlanacağı düşünülüyor. 2022 yılında personel alımı yapılması durumunda ise PTT’de çok sayıda memurun istihdam edilmesi bekleniyor. dallar.

Listenin başında Gişe Personeli var. Banka Resepsiyon Memuru kadrosu olarak da bilinen bu kadroya atanmak isteyen adayların tüm şartları sağlaması gerekmektedir. Peki, PTT Gişe Personeli – Enformasyon Memuru’na kimler başvurabilir?

PTT PERSONEL ALIM DUYURUSU YAYINLANDI MI? DUYURU NE ZAMAN GELECEK?

PTT memur alımı ilanlarını bekleyen adayların yapması gereken en önemli detay, kurumun internet sitesinde ilan ile ilgili duyuruları takip etmektir. Duyuruyu PTT GOV TR’de duyuracak olan kurum, henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmadı.
Kamugundemi.com olarak PTT alımları ile ilgili beklentileri sizlerle paylaşıyoruz. Bu kapsamda duyurunun ne zaman yayınlanacağı ile ilgili tahminlere haberimizde yer verdik.

Olası Duyuru Tarihi

Yukarıdaki açıklamada da belirttiğimiz gibi, PTT personeli alımına ilişkin henüz resmi bir gelişme yok. Ancak pandemi süreci öncesinde PTT’nin yaptığı son alımların üzerinden uzun zaman geçtiği için duyurunun bir an önce açıklanması bekleniyor.

Genel olarak sonbahar dönemine doğru beklentiler yükseliyor. Kurumun Ağustos ve sonrasında memur alımına ilişkin bilgi vermesi halinde Eylül ve Ekim gibi duyuruya ilişkin resmi duyuruyu yayınlayabileceği belirtildi. Tüm bunlar birer beklenti olsa da alımlarla ilgili tüm gelişmeler PTT’nin resmi internet sitesinden takip edilecek.

Gişe personeli tek bir alanda işe alınmaz. Gişe memurları farklı eğitim alanlarında işe alınır. Bu durumda PTT her alan için farklı bir öğrenme gereksinimi açıklar. Kasiyer işe almanın temeli, lisans derecesine sahip olmak ve gerekli departman gerekliliklerini yerine getirmektir.

Yeni dönem PTT memur alımlarında daha önce uygulanmayan KPSS şartı uygulanacak. Önümüzde bir örnek olmadığı için taban puan şartının 50, 60, 70 veya 80 olup olmayacağı bilinmiyor. Burada da kurumun duyuru rehberi bekleniyor.