Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hastanelere kabul kayıt personeli alınacak

Türkiye İş Kurumu’nda yayınlanan

Türkiye İş Kurumu’nda yayınlanan duyurularda hastanelere çok sayıda kadro alımı yapılacağı duyuruldu. Bu duyurular genellikle işçi kadroları içindir. Ancak ilanlar arasında özellikle lise mezunu, önlisans veya lisans düzeyinde mezun olan ve iş bulamayan adaylar için nitelikli personel ilanları da bulunmaktadır.

İŞKUR duyuruları ile iş arayanlar çalışmak istedikleri alanlarda yüksek ücretli işler bulabilmektedir. İş arayanlar için bu duyuruları sizlerle paylaşıyoruz.

İŞKUR HASTANESİ İŞLERİ

Sağlık sektöründeki birçok kuruluş İŞKUR aracılığıyla personel alımı yapmaktadır. İlkokul mezunları için hastane temizlik işleri, bakım onarım işleri ve fiziki işçi vardır. Lise önlisans mezunları için birçok farklı pozisyon mevcuttur.

Hastanelerde çalışmak isteyen adaylar için açıklanan ilk pozisyon Hasta Kabul Kayıt Personeli’dir. Kurumlar bu personele lise ön lisans ve lisans mezunu, bilgisayar kullanabilen ve telefon iletişimi kuvvetli olmak kaydıyla personel alınacaktır.

Bu personel dışında resepsiyon personeli de istihdam edilmektedir. Bu personel, ön kayıt işlemlerini tamamlamaktan ve hastaların karşılanmasının gerekli olduğu durumlarda hastaları ilgili servise yönlendirmekten sorumludur. Bu personel, en az lise mezunu olmak şartıyla işe alınır.

Bir diğer personel hasta danışmanıdır. Hastaneye gelen vatandaşları telefonla bilgilendirme ve işlemlerini hem yüz yüze hem de online olarak tamamlama görevi ile başlarlar. Bu pozisyon için lise mezunu olmak yeterlidir, ancak önlisans ve lisans mezunları da ilanlara başvurabilir.

BU PERSONELE BAŞVURMAK İÇİN

Bu kadrolar İŞKUR’da “hasta kabul görevlisi”, “hasta danışmanı” ve “hasta kabul personeli” olarak yayınlanmaktadır. Bu pozisyonlara İŞKUR açık iş ilanları sayfasından arama yapılarak başvuru yapılabilir.