Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇAYKUR Rize, Trabzon ve Artvin Personel Alımı Yapacak!

ÇAYKUR güncel memur alım

ÇAYKUR güncel memur alım ilanını yayınladı. Kadrolarındaki farklı kontenjanlardaki açığı doldurmak isteyen ÇAYKUR, 73 personel alımı yapacağını duyurdu. İşe alınacak adaylarda herhangi bir KPSS taban puan şartı aranmayacaktır.

ÇAYUR personel alım duyurusunu yayınladı. Yayınlanan duyuruya göre, ÇAYKUR İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı Rize Artvin, Trabzon illerindeki fabrikalarında lisans ve ön lisans derecesine sahip adaylardan memur alımı yapacak. 4 memur, 18 antrepo memuru, 1 grafik 17 memur ve 33 mühendis olmak üzere toplam 73 sözleşmeli memur alınacaktır.

ÇAYKUR İşletmeleri Genel Müdürlüğü, ön lisans mezunları için 3 farklı ildeki işletmelerine 2 kontenjanından 22, lisans mezunları için ise 3 farklı ildeki işletmelere 3 farklı kontenjandan 51 sözleşmeli memur alımı yapacak.

green plant scenery

Kamu Personeli İşe Alım Kota Dağılımı

ÇAYKUR personel alım ilanına göre lise ve önlisans olarak ayrı kontenjanlar dağıtıldı. Önlisans kontenjan dağılımı ise 4 asil ve 18 antrepo görevlisi olacak, Rize Trabzon ve Artvin illerinde görev yapmak üzere toplam 22 memur alınacaktır. Lisans mezunları için kontenjan dağılımı 1 Grafik 17 olup, Rize, Artvin ve Trabzon illerinde 33 memur olmak şartıyla toplam 51 sözleşmeli memur alınacaktır.

İşe Alım Başvuru Koşulları

Lisans ve önlisans bölümlerinin ilgili dallarından mezun olmamış,

Türk vatandaşı olmak,

Başvuru sırasında istenen belgelerin eksiksiz olarak yerine getirilmesi,

18 yaşında olmak,

Askerliğini yapmış,

Herhangi bir suçtan tutuklu bulunmamak,

Adli sicil belgesi,

İşine sadık ve hızlı uyum sağlayan,

İşe alınacak pozisyonlardan 1 tanesine başvuru yapma imkanına sahip olmak ve başvurulan branşta en az 1 yıl iş tecrübesine sahip olmak,

Devlet Memur Alımı Başvuru 

ÇAYKUR İşletmeleri Genel Müdürlüğü memur alım ilanını yayınladı. Alınacak ilana başvuru için 30 Haziran 2022 – 7 Temmuz 2022 tarihleri ​​arasında başvurular sadece ÖSYM AIS sistemi üzerinden yapılacaktır.