Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung’un bir sonraki çıkarılabilir pilli telefonu özellikleri sızdırıldı

Samsung Galaxy Xcover 6

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro’nun resmi görünen görüntüleri ve özellikleri, evan Blass’ın izniyle sızdırıldı . Telefonun 6.6 inç FHD+ 120Hz ekran, 50MP + 8MP arka kamera kurulumu, 13MP selfie atıcı, IP68 su geçirmezlik ve 4.050mAh çıkarılabilir pil ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı içerdiği söyleniyor. Sızan malzemeleri Blass’ın aşağıda gömülü tweet’inde görebilirsiniz.

white and blue high rise building


Orijinal makale: 28 Haziran 2022 (02:46 ET): Samsung , Galaxy Xcover 6 Pro dayanıklı akıllı telefon ve Galaxy Tab Active 4 Pro için 13 Temmuz lansman etkinliğini duyurdu. Eski cihaz için birkaç ayrıntı sızıntısı gördük ve şimdi çevrimiçi olarak daha fazla ayrıntı ortaya çıktı.

Galaxy Xcover 6 Pro kullanım kılavuzu, telefonun SM-G736B model numarasını (h/t: SamMobile ) taşıyan Koreli marka tarafından çevrimiçi olarak yayınlandı . En büyük paket servis? Bu, yaklaşmakta olan Samsung telefonunda nasıl takılacağını ve çıkarılacağını gösteren talimatlar ve resimlerle birlikte çıkarılabilir bir pil olduğunu doğrular.

black and white city building during daytime

O zaman, tamamen çıkarılabilir bir pili olduğu için olmasa da, oldukça özel bir sürüm. Yakın tarihli bir Google Play Console listesi , aynı zamanda üst orta sınıf Snapdragon 778G işlemciye sahip Galaxy Xcover 6 Pro’ya işaret ediyor ; bu, bunun çıkarılabilir pili olan en güçlü akıllı telefon olacağı anlamına geliyor. Fairphone 4 , Snapdragon 750G yonga setini paketleyen bu konuda önceki en iyi köpek gibi görünüyor.

Kullanım kılavuzunda gösterilen diğer önemli donanım özellikleri arasında iki özelleştirilebilir donanım düğmesi (solda bir Xcover tuşu ve “üst” tuş), 3,5 mm bağlantı noktası, yandan parmak izi tarayıcılı bir güç düğmesi, microSD kart desteği ve bir ultra geniş ekran bulunur. arka kamera.

Kılavuz ayrıca Tek Çekim modu, Süper Sabit video kaydı ve Samsung Dex işlevi gibi özelliklerden de bahseder.

Galaxy Xcover 6 Pro’yu tam olarak görmek için 13 Temmuz’a kadar beklememiz gerekecek, ancak çıkarılabilir pilli telefon hayranlarının buna dikkat etmesi gerektiği açık.