Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pixel 6a, parmak izi kilidi açma testinde Pixel 6 Pro’ya karşı kazandı

Pixel 6 serisindeki parmak

Pixel 6 serisindeki parmak izi sensörü belki de en çok eleştirilen özelliği. Bazı kullanıcılar Google’ın kullandığı ekran içi parmak izi sensörünün çok yavaş olduğunu söylerken, diğerleri kötü tanımadan şikayet ediyor. Pixel 6a ayrıca bir ekran içi parmak izi sensörüne sahiptir ve bu, Google’ın mevcut amiral gemilerinin sunduklarına kıyasla çok daha gelişmiş gibi görünüyor.

Pixel 6a ve Pixel 6 Pro’daki parmak izi sensörünü karşılaştıran bir video, birincisinin ikincisinden çok daha hızlı olduğunu gösteriyor. Video , Malezyalı bir satıcı tarafından satılan erken bir Pixel 6a birimini alan YouTuber Fazıl Halim’den geliyor . Cihazın önümüzdeki ay resmi olarak piyasaya sürülmesinden sonra Google’ın sunacağı son yazılımı çalıştırmadığını da belirtelim.

DXOMARK on Twitter: "It's almost that time: the @Google #Pixel6series‼️ The  #Pixel6 and #Pixel6Pro #DXOMARK #reviews are on the way in the coming  weeks. What do you predict the scores will be❓

Videoda Halim’in arka arkaya hem Pixel 6 Pro hem de Pixel 6a’da parmak izi sensörüne bastığını görüyoruz. Pixel 6a, 6 Pro’dan daha fazla kilidini açıyor gibi görünüyor. Google daha önce yaklaşmakta olan orta koruyucunun Pixel 6 serisine kıyasla daha yeni bir parmak izi sensörü kullandığını doğrulamıştı . Görünüşe göre değişiklik Google’ın lehine çalışıyor. Google’ın yaklaşmakta olan Pixel 7 serisinde de geliştirilmiş sensörü kullanacağını umuyoruz .

Pixel 6a’nın parmak izi sensörünü test eden videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Her şey doğru yerde (h/t 9to5Google ), bu yüzden oynat’a basın ve izleyin.