Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pixel 7 Pro, öncekinden çok daha parlak bir ekrana sahip olabilir

Google, daha önce duyurduğu

Google, daha önce duyurduğu Pixel 7 serisi akıllı telefonlarıyla ilerliyor ve bunları 2022’de piyasaya sürmeyi planlıyor. eBay aracılığıyla bir Pixel 7 prototipinin sızıntılarını zaten gördük , ancak henüz bir ton somut bilgi alamadık. telefonun özellikleri. Şimdi XDA’dan Mishaal Rahman’ın Twitter’da ( Droid Life aracılığıyla) yeni bir raporu, Pixel 7 Pro’daki ekranın mevcut Pixel 6 Pro’ya kıyasla çok daha parlak olabileceğini kuvvetle öneriyor gibi görünüyor .

Rahman, bu tahminini bu hafta Android Police’te yayınlanan başka bir Pixel 7 sızıntı raporuna dayandırıyor . bu da telefonun Samsung S6E3HC4 ekran paneline sahip olacağını iddia ediyor. Mevcut Pixel 6 Pro, Samsung S6E3HC3 panelini kullanıyor. Bu rapor , Pixel 7 serisinin Pixel 6 serisi ile aynı ekran teknolojisine sahip olacağını iddia eden birkaç hafta önce başka bir sözde sızıntıyla doğrudan çelişiyor.

Her halükarda Rahman, bu yeni sızıntı doğruysa Pixel 7 Pro’nun ekran parlaklığının Pixel 6 Pro’ya kıyasla hem normal hem de yüksek parlaklık modlarında daha yüksek olması gerektiğini söylüyor. Ne kadar yüksek? Bazı kod dalışlarına dayanarak Rahman, Pixel 7 Pro için normal maksimum parlaklığın, Pixel 6 Pro’daki 500 nite kıyasla 600 nit olacağını öne sürüyor. Yüksek parlaklık seviyesinde, Pixel 7 Pro, Pixel 6 Pro’daki 800 nit ile karşılaştırıldığında 1.000 nit’e kadar çıkabilir. Tabii ki, ekrandaki daha yüksek bir parlaklık seviyesi Pixel 7 Pro’nun pil ömrünü etkileyebilir, bu yüzden bunun nasıl çalışacağını görmemiz gerekecek.

Google’ın Pixel 7 Pro’nun ekran parlaklığı veya teknolojisi hakkında hiçbir şeyi onaylamadığını unutmayın, bu yüzden tüm bunları bir tuz tanesi ile alın. Bununla birlikte, doğru olduğu ortaya çıkarsa, bu, Google’ın bir sonraki akıllı telefonları için güzel bir tüy olabilir.