Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15 Yaşından Büyük Herkes Katılabilir! İŞKUR’dan Günlük 179,95 TL Ücret Ödemesi

İŞKUR, 15-60 yaş arası

İŞKUR, 15-60 yaş arası ve katılan herkese günlük 180 TL’ye kadar cep harçlığı veriyor. Her ay hem maaş imkanı sağlanmakta hem de iş eğitimi verilmektedir. Ödemelerden yararlanabilmek için İŞKUR işbaşı eğitim programlarına kayıt olunması gerekmektedir. %70 katılım şartını sağlayanlara ücret ödenir. Ödenen miktar duruma göre değişir.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından düzenlenen kurslarla ilk kez istihdam edileceklerin sorunlarının giderilmesi hedefleniyor. Mesleki eğitim kursu, işbaşı eğitim programı ve girişimcilik eğitimi gibi imkanlar sunulmaktadır. Eğitim giderleri İŞKUR tarafından karşılanır ve istihdam garantilidir.

Tele1 TV on Twitter: "Deutsche Bank: Dünyanın en ucuz parası Türk Lirası  https://t.co/LDyBOLrpZ8 … https://t.co/jv3rxX0jT7" / Twitter

81 ŞEHİRDEN KATILIMCI 

İŞKUR sadece gençlere değil, iş arayan tüm vatandaşlara da bazı imkanlar sunmaktadır. Kurslara katılabilmek için İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak ve 15 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir. Mesleğin gerektirdiği özel şartları yerine getirmek ve emekli olmamak da diğer şartlar arasındadır.

İŞKUR programlarına katılmak isteyen adaylar, 81 ilde bulunan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ile Hizmet Merkezlerine doğrudan başvurabilirler.

تويتر \ ForeksHaber على تويتر: "Yabancılar Türk Lirası'nda değer kaybının  sürmesini bekliyor https://t.co/Y8U3OqdsiV https://t.co/kKunbExNdX"

İŞKUR’UN GÜNLÜK ÖDEME TUTARI

163,59 TL: iş arayan statüsündeki katılımcılara, 122,69 TL: öğrencilere, 81,80 TL: işsizlik ödeneği alanlara, 106 TL: sanayi sektöründeki mesleklerde istihdam garantili mesleki eğitim kurslarına katılanlara, 64 TL: Geleneksel mesleklerde mesleki eğitim kurslarına katılanlara.

Ayrıca 49 TL: İş güvencesi olmadan mesleki eğitim kurslarına katılanlar, 179,95 TL: Geleceğin mesleklerinde düzenlenen işbaşı eğitim programlarına katılanlar, 400 TL (aylık): 2-5 yaş sanayi sektöründeki mesleklerde düzenlenen istihdam garantili mesleki eğitim kurslarına katılan kadınların bakımından sorumlu çocuklar. bakım desteği olarak ödenir.