Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediyeler Personel Alımına Başlıyor! 100’den Fazla Kişi İşe Alınacak

Farklı belediyelerden personel alımına

Farklı belediyelerden personel alımına ilişkin başvuru duyurusu yapıldı. Tam 153 kişinin işe alınacağını açıklayan duyurular, kolluk kuvvetleri ve itfaiyecilerin ilgisini çekiyor.

Farklı belediyeler yeni personel alımı için ilanlarını yayınlamıştır. İşe alınacak personel polis ve itfaiye görevlisi olarak istihdam edilecektir. Başvurular nasıl yapılacak? Hangi belediyeler başvuruları kabul edecek? Bu ilanlara kimler başvurabilir? 153 kişilik kontenjanı olan bu ilanların detayları haberin devamında yer almaktadır.

blue and black city buildings photography

Nasıl Başvurulur? Başvuru Koşulları Nelerdir?

153 kişinin istihdam edileceği ilanlar için belediyelerin kendi internet siteleri üzerinden başvurular yapılacak. Kadıköy Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi iş ilanı yayınlayan belediyeler arasında yer alıyor.

Kadıköy Belediyesi 25 kişilik kontenjan açıldığını duyurdu. Belediye kontenjanına sadece Polis Memuru alınacaktır. Muğla Büyükşehir Belediyesi ise 124 kişiyi itfaiyeci olarak işe alacağını duyurdu. Ayrıca Altınova Belediyesi her iki iş kolu için de başvuru alacak. İlanların detaylarına ulaşmak ve başvuruda bulunmak için belediyelerin kendi web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Genel olarak belediyelerin açtığı bu kontenjanlara başvurmak isteyenlerin KPSS’den 60 veya 70 puan alması bekleniyor. Bireylerden beklenen puanlar belediyeye ve iş koluna göre farklılık gösterebilmektedir. Öte yandan, ilanlara başvurmanın temel koşullarından biri de Türk vatandaşı olmaktır.

  • https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kamu-memur-alim-ilanlari/