Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kamuya 9 bin lirayı aşan maaşla memur alımı yapılacak

Sinop ilinde yapılan iş

Sinop ilinde yapılan iş ilanları kapsamında Dikmen Belediyesi’ne memur alımı ilk kez açıklandı. 9 bin lirayı aşan maaş ile yeni ve güncel başvuru duyurusu yayınlandı. Kamu 365 olarak süreçle ilgili tüm detayları, başvuru koşullarını ve gerekli bilgileri bu haberimizde hazırladık.

Kamu personeli işe alım başvuru mezuniyetleri

Muhasebeci alımı GİH sınıfı 10.derece personel alımı olacaktır. Başvuru için Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi Lisans programlarından birinden mezun olunması gerekmektedir. Bay/Bayan adayların başvuru yapabilmeleri için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almaları gerekmektedir.

Memur alımı için genel başvuru şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde belirtilen aşağıdaki genel şartları taşımaları gerekmektedir. Bu kapsamda;

Türk vatandaşı olmak

Kamu haklarından mahrum kalmamak,

Türk Ceza Kanununda yer alan hususlara sahip olmak, askerlik ile ilgili olmamak ve görevini sürekli olarak yapmasına engel olabilecek bir akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak gerekir.

Muhasebeci maaşları ne kadar?

Mevcut 10. derece muhasebeci maaşı 6 bin 535 TL. Temmuz 2022 itibariyle maaşlara ortalama %40 zam eklenecek. Bu tek memur maaşı. Ocak 2022 maaşına göre evli ve işsizler için 535 TL ek ücret, 1 çocuk için 117 TL ek ücret ve üç ayda bir sendika ödeneği 498 TL. Temmuz 2022 itibariyle bu ücretler de artacak.

Dikmen Belediyesi memur alımı başvuru süreci

Dikmen Belediyesi memur alımı başvuruları 3 Ağustos 2022 tarihine kadar yapılabilecek. Başvurular 3 Ağustos – 5 Ağustos 2022 tarihleri ​​arasında yapılacak. Başvurular posta, şahsen veya internetten e-posta yoluyla yapılabilecek. Not: maaş bilgisi değişebilir.