Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Petrol düştü! Benzine indirim geleceği iddia edildi

Dolar ve brent petroldeki

Dolar ve brent petroldeki artışın da etkisiyle akaryakıt fiyatları art arda yükseldi. Artışların ardından motorin ve benzinin litre fiyatı 30 liraya yükseldi. Brent petrol fiyatları dün 110 dolara düştü ve akaryakıtta indirim beklentisi vardı. Sanayi kaynaklarından alınan bilgilere göre benzinde indirim bekleniyor.

BENZİN İNDİRİMİ GELİYOR

Sanayi kaynakları, Çarşamba’yı Perşembe’ye bağlayan geceden itibaren benzinde 60-70 sent aralığında bir indirim beklendiğini bildirdi.

AZE Haber Ajansı’nın haberine göre, benzinin litresinin 27 lira 66 kuruş olduğu belirtilirken, “Benzinde indirim bekliyoruz. Ancak akaryakıt fiyatlarını oluşturan bileşenler her an değişebilmektedir. İndirimin gerçekleşmesi için dolar kurunun ve ürünün uluslararası piyasalardaki fiyatının yükselmemesi gerekir. Ürün fiyatları önceki gün olduğu gibi düşmeye devam ederse Çarşamba gecesi gündemde 60-70 kuruş indirim olacak.

Petroldeki Düşüşün Ardından Benzin’e Geliyor.

BENZİN LİTRE NE KADAR OLACAK?

14 Haziran 2022’de benzine 97 kuruş indirim geldi. Beklenen indirim de yapılırsa benzinde peş peşe indirim yapılır. İndirimden sonra benzin İstanbul’da 26,85 TL’ye, Ankara’da 26,95 TL’ye ve İzmir’de 26,95 TL’ye düşecek.