Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İkamet şartı olmadan kamuya personel alınacak! Yüksek maaş imkanı…

Kamu kurumları işe alımları

Kamu kurumları işe alımları İŞKUR üzerinden yayınlamaya devam ediyor. Diyarbakır Cüngüş Belediyesi’nde yapılan son işe alım ilanına göre koşulsuz memur alımı yapılacak. Adayların memur alımı yaparken uymaları gereken şartlar ve başvuru detayları da belirlendi.

Memur olup yüksek maaş almak isteyenlere müjde. Belediye resmen duyurdu. Koşulsuz kalın VHKİ alınacaktır. KPSS 65 puan koşulunu sağlayan kadın ve erkek adayların başvurabileceği bildirilen işe alımların detayları haberimizde:

BAŞVURU ŞARTLARI DUYURULDU

Açıklamada başvuru koşullarının yayınlandığı belirtildi. Bay ve bayan adayların taşıması gereken uygunluk kriterleri ayrı ayrı belirtilirken, KPSS için 65 puan şartı olduğu açıklandı. Duyuru metni ve başvuru koşulları aşağıdaki gibidir:

MEMUR KAYIT BAŞVURU KOŞULLARI

Türk vatandaşı olmak

Kamu haklarından mahrum kalmamak için,

Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa dahi; Devletin güvenliğine karşı suçlar, affedilse dahi veya kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla hapis cezası, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmete para geçirme, zimmete para geçirme, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, yasayı ihlal güven, dolandırıcılık İflas, ihaleye fesat karıştırma, manipülasyon, suç veya kaçakçılık nedeniyle malvarlığı değerlerinin aklanmasından hüküm giymemiş olmak,

Erkek adaylar için askerlik hizmeti yönünden; askerlik yapmamış olmak veya askerlik çağına gelmemiş olmak veya askerlik çağda ise muvazzaf askerlik yapmış olmak veya ertelenmiş veya yedek sınıfa nakledilmiş olmak,

Görevini aksatmadan yerine getirmesine engel bir akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

İlan edilen pozisyonlar için diğer başvuru şartlarının yerine getirilmesi

Disiplinsiz veya ahlaki nedenlerle daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından uzaklaştırılmamak.

MEB onaylı bilgisayar kullanıcısı belgesine sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi aldığını belgelemek,

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İşe alım başvurularının 27 Temmuz – 29 Temmuz tarihleri ​​arasında yapılacağı belirtildi. Adaylar, makbuz talebi ile en geç 29 Temmuz 17:00’a kadar şahsen veya taahhütlü posta ile başvurmalıdır. Başvurunun ardından sözlü sınava kimin girmeye hak kazandığı 1 Ağustos’ta belediyenin adresinde açıklanacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN