Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EYT üyeleri İstanbul’da miting düzenledi

Emeklilikte yaşayanlar yani EYT

Emeklilikte yaşayanlar yani EYT üyeleri, prim gün sayısını tamamladıktan sonra yaş şartını sağlayamadıkları için emekli olamazlar. Konuyla ilgili adım atmak isteyen EYT üyeleri bugün Maltepe Etkinlik Alanı’nda miting düzenledi. Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların olduğu miting yoğun bir katılımla gerçekleşti. Seslerini hükümete duyurmak isteyen EYT üyeleri İstanbul’da bir araya geldi.

EYT üyeleri İstanbul’da miting düzenledi

EYT Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran, EYT üyelerinin Maltepe’de toplanıp miting düzenlediğini sosyal medya hesabından paylaştı.

Sosyal medyada gündem oldu

İstanbul Maltepe’de çok sayıda katılımcının yer aldığı mitinge saat 12.00 itibariyle Türkiye’nin dört bir yanından katılım oldu. Twitter’da #EytHakkıİçinMaltepede hashtag’i ile paylaşımda bulunan katılımcılar, seslerini duyurmak için son çare olarak miting düzenlemeyi tercih etti.

EYT’de son durum nedir?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek gösterge sayısını bu ay sonuna kadar tamamlayacaklarını ve ardından EYT konusunu görüşeceklerini söyledi. Daha önce EYT üyeleri ” EYT gündemimizde yok” açıklamasıyla hayal kırıklığına uğramıştı. Son açıklama ile yıl içinde EYT üyeleri için bir düzenleme yapılması bekleniyor.