Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

e-Devlet’e yepyeni hizmet geliyor!

Son zamanlarda yeni bir

Son zamanlarda yeni bir güncelleme ile, kişilerin e-Devlet üzerinden düzenledikleri belgelerin doğruluğunu kontrol etmek ve uluslararası alanda kullanmak amacıyla “e-apostil” uygulaması başlatılmıştır. Yeni program kapsamında kurumlar arası belge transferlerinde azalma öngörülürken, e-Devlet yeni bir güncelleme daha duyurdu.

Son güncelleme ile hem internet hem de telefon kullanıcılarının platformdaki deneyimleri artacak. 200 bin ve üzeri kullanıcısı olan tüm firmaları kapsayacak olan güncelleme, internet ve telefon kullanıcılarının işini oldukça kolaylaştırıyor.

white and blue light on dark room

Telefon ve internet paketleri e-Devlet üzerinden karşılaştırılacak!

Açıklanan proje kapsamında vatandaşlar sabit internet, telefon ve mobil internet paketlerini ve kampanya tekliflerini e-Devlet üzerinden görebilecek. Teklif detayları ile birlikte firmalara ait birçok paket detayını aynı pencereden görerek tek ekranda karşılaştırabilecektir.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yürütülen çalışma kapsamında kullanıcılar internet, TV ve telefon paketlerini karşılaştırabilecek. Tüm hizmetlerin detaylarını ve fiyat karşılaştırmalarını gösterecek olan uygulama ile insanların kafa karışıklığı büyük ölçüde azalacak.

Piyasada fiyatların daha dengeli ve uygun fiyatlı olması beklenirken, TV servisleri tek başına satılmayacak. TV hizmeti sadece telefon ve internet paket alımları ile birlikte alınabilir. Filtreleme özelliği ile müşteriler aradıkları paketleri çok kolay bir şekilde bulabilecekler.

e-Devlet üzerinden yapılacak sorgulamanın ardından birçok kampanya ve tarife halkın önüne açılan pencerede görülecektir. Aylık paket fiyatları şeklinde listeleme mevcuttur. Adrese göre internet fiyatları ve mobil internet ve telefon paketleri seçildikten sonra müşterinin talebi sağlayıcıya iletilecektir.