Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TPAO 121 personel alımı yapacak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) 2023 yılında yapacağı 121 personel alımı ilanını duyurdu. Bu alımlar, TPAO’nun yurdun dört bir yanında artan faaliyetlerine bağlı olarak, Merkez ve Taşra Teşkilatları için gerçekleştirilecek. Alımların, Ankara, Adıyaman ve Batman illerinde istihdam edilmek üzere 3 farklı şehirde gerçekleşeceği açıklandı.

TPAO’nun alacağı 121 personel için kadro dağılımı şu şekilde belirlendi: 1 Uzman Yardımcısı ve 120 Mühendis. Mühendis kadrosunda yer alacak personellerin dağılımı ise şu şekildedir: 55 Petrol ve Doğalgaz Mühendisi, 36 Jeofizik Mühendisi, 11 Makine Mühendisi, 7 Elektrik Mühendisi, 6 İnşaat Mühendisi, 3 Harita Mühendisi ve 2 Metalurji Mühendisi. Bu kadrolar için aranan niteliklere uygun adayların başvuruları İŞKUR üzerinden alınacak.

Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, kamu haklarından mahrum olmama, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmama, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilme ve herhangi bir suç hükümlülüğü olmama gibi genel kriterler yer alıyor.

Adayların dikkat etmesi gereken önemli bir diğer şart ise yaş kriteridir. Adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları ve sınav ilan tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

Başvurular 1 – 7 Ağustos 2023 tarihleri arasında kabul edilecek. Adaylar, başvurularını İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilecekler. Bu süre içinde başvurusunu tamamlamayan adayların değerlendirmeye alınmayacağı unutulmamalıdır.

TPAO’nun 3 farklı şehirde ve çeşitli kadrolarda yapacağı personel alımları, iş arayanlar için önemli bir fırsat sunmaktadır. Niteliklere uygun olan adaylar, bu süreci yakından takip ederek başvurularını zamanında tamamlamalı ve ilgili şehirlerde istihdam edilmek üzere TPAO bünyesine katılmak için şanslarını denemelidirler. Başvuru adresi ve detaylı bilgiler için İŞKUR’un internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Başvuruda bulunacak tüm adaylara başarılar dileriz.