Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tüm Fareleri Unutun! Logitech’ten yeni tasarım yeni dikey fare tanıtıldı

Logitech, mouse üretiminde performans

Logitech, mouse üretiminde performans kadar rahat kullanım sunacak tasarımlara yer vermeye özen gösteriyor. Her modelinde rahat kullanım sunan tasarıma önem veren Logitech, şimdi de Ergo Serisini “Kaldırmalı Dikey Ergonomik Mouse” tasarımını sunuyor. Ekstra ergonomik kullanım kolaylığı getiren dikey tasarımlı Logitech fare, 57 derecelik dikey tasarıma sahip. Bu dikey açı, kullanıcının bileğini daha doğal bir konuma yükseltir ve ayrıca bilek üzerindeki baskıyı hafifleterek gün boyunca doğal bir kol pozisyonunun korunmasına yardımcı olur.

Logitech Lift Europe satış fiyatı 70 dolar. Türkiye fiyatı henüz açıklanmadı. Logitech Lift kirli beyaz, pembe ve grafit olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle gelecek.

lift-gallery-rose-1

Daha kompakt tasarım sunar

Logitech’in bu yeni dikey fare modeli, şirketin ilk piyasaya sürdüğü “MX Vertical” modelinden farklı olarak daha kompakt bir yapıya sahip. Böylece küçük ve orta boy ellerde çok rahat bir şekilde kullanılabilir.

Kablosuz teknolojiye sahip Logitech Lift’te, şarjlı pil sistemi yerine 2 yıl dayanabilen tek “AA” pil ile çalışıyor. Bu özellik aslında ürünün fiyatında önemli bir avantaj sağlıyor. Şarj edilebilir pil teknolojisi yerine böyle bir pilin kullanılması, ürünün fiyatının da ekonomik bir düzeye indirilmesine yardımcı olmuştur.

lift-gallery-rose-1

Tuş düzeni yeniden düzenlendi

Logitech, yeni modelinde MX Vertical modelinde kullanıcıların en çok yaşadığı sorunlardan biri olan ikincil anahtarların erişilebilirliği sorununu çözmüş durumda. Mouse üzerinde bulunan “lift”, “pointer speed”, “DPI” tuşları bu modelde kaydırma tekerinin hemen üzerinde yer almaktadır. Önceki modelde bu tuşlar farenin üst kısmında bulunuyordu.

Son derece sağlam bir fare çalıştırma deneyimi sunar. Ayrıca Logitech’in en yeni ‘MX Master’ ve ‘MX Anywhere’ modellerinde olduğu gibi yüksek hassasiyette çalışmaya yardımcı olan manyetik bir SmartWheel’e sahiptir. Tüm Logitech farelerinde olduğu gibi Lift üzerindeki tuşlar da Windows ve Mac cihazlara kurulabilen Logi Options programı ile düzenlenebiliyor.

lift-gallery-rose-1

Aynı anda 3 cihaza kadar kablosuz bağlantı

Logitech Lift, 3 cihaza kadar kablosuz eşzamanlı bağlantıyı destekler. Windows, MacOS, ChromeOS ve Linux bilgisayarların yanı sıra iOS ve Anroid cihazlara aynı anda 3 adede kadar bağlantı yapılabilir. Cihaz bağlantısı Bluetooth ve Logi Bolt USB Receiver üzerinden sağlanabilir.

Dikey tasarımdaki tüm modellerde olduğu gibi Logitech Lift’in dikey tasarımına alışmak biraz zaman alabilir. Ancak daha küçük boyutu ve diğer tasarım değişiklikleri, daha geniş bir kitleye hitap etmesine yardımcı olacaktır.