Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Bakanı Koca’dan İftar’da Müjde! Personel alımı açıklaması

Sağlık Bakanlığı’ndan son dakika

Sağlık Bakanlığı’ndan son dakika haberi geldi. Alınan bilgilerde personel alımı için bekleyen adayları sevindiren bilgiler verildi. Atama bekleyen yüz bini aşkın sağlık personeli bu açıklamadan bir nebze mutlu oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün Adıyaman’daydı. Adıyaman İl Durum Değerlendirme Toplantısı ve çeşitli temaslar için Adıyaman’a giden Sağlık Bakanı, burada görevlendirilecek sağlık personelini bekliyordu. Vatandaşlarla bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Bakan Koca, randevu bekleyen sağlık personelinin ısrarlı sorularını yanıtladı. Alınan cevap geçen gün alınan cevaptan daha tatmin ediciydi.

SAĞLIK PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne giderek burada tıp öğrencileriyle buluşan Bakan Koca, “ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ öğrencileri, asistanları ve uzman hekimleri ile 4. Tıp Fakültesi Buluşmaları’nda bir araya geldik. 5 başlık altında profesyonel yaşam. Çözüm için atılan adımları tartıştık.” O anları ifadeleriyle paylaştı. Bakan Koca, daha sonra Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık personeli ile iftar yaptı.

Dr. Fahrettin Koca on Twitter: "ABD Sağlık ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sn.  Alex Azar ile bugün bir telefon görüşmesi yaptık. Cumhurbaşkanımızın  talimatıyla ABD'ye yapılan tıbbi malzeme yardımı için teşekkürlerini  iletti. Türkiye'nin aldığı

BAKAN HASTANESİ PERSONEL HAKKINDA İYİ HABER VERDİ: PERSONEL ALINACAK AMA…

Program sırasında vatandaşlarla sohbet eden Bakan Koca, atama bekleyen sağlık personelinin karşısına çıktı. 2022’de yeni atama talebi Bakan Koca’ya iletildi, 2022 KPSS için daha fazla aday olduğu için binlerce adayın yüksek KPSS ile atanması bekleniyordu. Bakan Fahrettin Koca, bu talep üzerine, “Yüksek puanlar beklediğinizin farkındayız, atamaya çalışıyoruz, artırmaya çalışıyoruz. Bir çalışmamız var ama henüz kesin değil. Biliyorsunuz, çalışıyoruz. Randevu için. Umarım gerçekleşir.” ifadeleri kullandı.

Öte yandan Sağlık Sağlık Birliği sayfasındaki YHGM yetkilisi, “2022’de kesin bir alım olacak. Yıl içinde olacak ama bu durum sürece bağlı, süreç hızlı ilerlerse, Süreç yavaşsa sınavdan önce yetişir, geçmezse sınavdan sonra yetişir.” dedi dedi. Öte yandan bir Sağlık Bakanlığı çalışanı, “Bakanımız yeni randevu almak için çok uğraşıyor. Çok uğraşıyor. Meslektaşlarınıza selamlarımı iletin.” dedi. söyledikleri aktarıldı. Bu açıklama sağlık personeli tarafından memnuniyetle karşılandı.