Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk Telekom Yeni İşe Alım Kampanyası Başlattı: Deneyimsiz ve KPSS’siz Personel ALIMI yapılacak

Türk Telekom Yeni İşe

Türk Telekom Yeni İşe Alım Kampanyası Başlattı: Deneyimsiz ve KPSS’siz Personel ALIMI yapılacak

Kahramanmaraş’ta meydana gelen son depremin ardından Türk Telekom, bu doğal afetten etkilenenlere iş fırsatları sağlamayı amaçlayan yeni bir işe alım kampanyası duyurdu. Şirket, satış, pazarlama, insan kaynakları, finans ve destek hizmetleri dahil olmak üzere farklı departmanlarda çeşitli roller üstlenmeye çalışıyor.

İşe alım kampanyası, depremden etkilenen illerde ikamet edenlere istihdam sağlamaya odaklanarak hem deneyimli hem de deneyimsiz kişilere açıktır. Türk Telekom, deprem nedeniyle ikametgahını değiştirmek zorunda kalan adaylar ile afetten evi veya iş yeri etkilenen adaylara öncelik vereceğini açıkladı.

İş Gereksinimleri ve Nitelikler

Türk Telekom, ticari ve kurumsal görevler için İktisadi ve İdari Bilimler, Endüstri Mühendisliği veya İşletme Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar arıyor. Teknoloji ile ilgili pozisyonlara başvuranların Bilişim, Elektrik/Elektronik veya Mühendislik bölümlerinden mezun olması gerekmektedir. Teknisyenlerin 30 yaşının altında olması ve Bilişim, Elektrik/Elektronik, Haberleşme, Enerji veya benzeri alanlarda mesleki eğitimini tamamlamış olması gerekmektedir.

Stajyerlerin 25 yaşını doldurmamış ve ideal olarak Bilişim, Elektrik-Elektronik, Sanayi, İşletme veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinde öğrenimlerinin üçüncü veya dördüncü yılında olmaları gerekmektedir.

Çalışma Modeli ve Faydaları

Türk Telekom başarılı adaylar için çalışma modelini özetledi. Deprem nedeniyle taşınan adaylar isteğe bağlı olarak İstanbul veya Ankara gibi lokasyonlarda hibrit model ile çalışabilmektedirler. Bu arada stajyerler uzaktan çalışacak.

Türk Telekom’da çalışmanın faydaları arasında destekleyici bir çalışma ortamı, rekabetçi ücretlendirme ve profesyonel büyüme ve gelişme fırsatları yer alır. Başarılı adaylar, yüksek kaliteli telekomünikasyon çözümleri ve hizmetleri sunmaya kendini adamış profesyonellerden oluşan bir ekibe katılacak.

Başvuru Süreci

İlgilenen adaylar, son başvuru tarihi olan 10 Nisan 2023’e kadar Türk Telekom’un kariyer web sitesi üzerinden başvuru yapabilirler. Başvuru süreci, çevrimiçi bir form doldurulmasını ve CV ve ön yazının gönderilmesini gerektirir. Adaylar daha sonra mülakatları ve değerlendirmeleri içerebilecek bir tarama sürecinden geçeceklerdir.

https://www.kamu365.com/personel-alimi/turk-telekom-deprem-bolgesi-icin-kpss-deneyimsiz-personel-alimina-basliyor-11606.html

Türk Telekom’un yeni işe alım hamlesi, depremden etkilenenlere telekomünikasyon sektöründe iş bulmaları için çok ihtiyaç duydukları bir fırsat sunuyor. Farklı departmanlarda mevcut olan bir dizi pozisyonla şirket, Türkiye genelindeki müşterilerine yenilikçi ve verimli çözümler sunma hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacak, çeşitliliğe sahip ve yetenekli bir iş gücü oluşturmanın yollarını arıyor.