Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Niğde Dündarlı Belediyesi KPSS 63 personel alımı yapacak

Niğde’nin Dündarlı Belediyesi’ne 1

Niğde’nin Dündarlı Belediyesi’ne 1 muhasebeci personel alımını Resmi Gazete’de yayımladığı duyuru ile duyurdu. İşe alım kampanyası, B ehliyeti ve en az KPSS puanı 63 olan adaylara açıktır.

Pozisyona başvurulabilmesi için adayların işletme veya muhasebe bölümlerinden önlisans mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları, 657 sayılı Kanunun 40. maddesi ve 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımaları ve 2022 KPSS sınavından (KPSSP93 puan türü) en az 63 puan almış olmaları gerekmektedir. . Ayrıca adayların daha önce herhangi bir kamu kurum ve kuruluşundan disiplin veya manevi nedenlerle ilişiği kesilmemiş olması gerekir.

Muhasebeci alımı başvuruları 7 Mart – 10 Mart 2023 tarihleri ​​arasında yapılacaktır. Adaylar başvurularını Cumhuriyet Mahallesi Balcılar Caddesi Dündarlı Belediyesi/NİĞDE adresine şahsen, iadeli taahhütlü posta ile veya elektronik ortamda kurumun internet adresi.

Bu işe alım kampanyası, ilgili niteliklere ve deneyime sahip kişilerin Dündarlı Belediyesi’ne katılmaları ve belediyenin faaliyetlerine katkıda bulunmaları için heyecan verici bir fırsat sunuyor. Ayrıntılı şartlar ve başvuru süreci Resmi Gazete’de yayınlanan duyuruda yer almaktadır.

  • https://yerelyonetimler.csb.gov.tr/dundarli-belediye-baskanligina-ilk-defa-atanmak-uzere-memur-alim-ilani-duyuru-437042